Egyesek miért jeleznek trafit csak úgy?
Az elmúlt időszakban már harmadszorra fordul elő velem, hogy megyek főúton, erre valaki rám villog kétszer és trafit jelez. Nem nagyon szoktam gyorsabban menni a megengedettnél, de ilyenkor jobban figyelek hogy véletlen se lépjem túl a határt. Szóval jeleztek, haladok, de sehol semmi.
Ilyeneket miért csinálnak egyesek?
Nekem mindenki traffit jelez Lábod és Nagyatád között. Nézzétek meg a helyet, ha ott neked nem jeleznek traffit akkor senki nem jön szembe, meg én is traffit jelzek pedig ott csak a körforgalom előtt szoktak igazoltatni.
Lényeg, rossz az út és ha lámpát használ nem menetfényt olyan mint ha villantana. Én nekem ezért lett menetfényem bekókányólva.
-Fényes nappal is égeted a ködlámpát elől/hátul.
-Reflektorral közlekedsz ha kell, ha nem.
-Gyenge látási viszonyok között nem használsz semmilyen világítást.
-Ismerősöd/kollégád és így akar köszönni neked.
Gyors villogás veszélyt jelent az úton.
Hosszabb villantás vakít a lámpád. Én vakításnál igazából nem villantok, hanem előre meg vissza tolom a fényváltó kart. Bő 1 másodpercre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!