Mit keres a kerékpárúton gyalogos, rolleres, gördeszkás stb?
Állandóan tele a bringaút gyalogossal, futóval, babakocsit tolóval, gördeszkással, görkorcsolyással, sőt robogós pizzafutárral.
Ezeket az anarchistákat miért nem bünteti szénné a rendőrség?
Bezzeg ha nekem nincs nyáron verőfényes napsütésben lámpám, vagy borostyánsárga küllőprizmám akkor egyből kapom a 20 ezres csekket!!!
Mert le se ...ják. amugy a felsorolasból a görisek es deszkasok szerimtem belefernek a jogos kerekparut hasznalókba.
A sok "k.csogbringas" hozzászolasbol is latszik milyen magasan van a közlekedesi kultúrank. Nem a bringasok magatartasa van focusban hahooo... Talan latni is kene nem csak nezni! Meg pl nem teljes jardaszelessegben baktatni, mert ugy a szembejövő gyalogosnak se lesz jobb stb.
Mindig az a rohadek aki nem azzal közlekedik mint én... az meg a másik.
Na, megéri kiemelgetni ezt az értelmes kérdést.
Csak most olvasom: "Bezzeg ha nekem nincs nyáron verőfényes napsütésben lámpám, vagy borostyánsárga küllőprizmám akkor egyből kapom a 20 ezres csekket!!!" Hány ismerősöd van, akit lámpáért meg prizmáért büntettek?
Nincsenek kitiltva, kövezzetek meg!
Teljesmértékben jogosan mennek ott! Hol menjenek? Úton egyértelműen nem lehet, persze, mert miért is ne lehetne, járdán mondjuk itt MO.-n egy gördeszkásnak esélytelen lenne a gödrökben, de a gyalogosok kapnák fel a vizet, tehát ez se, és maradt a bicikliút, na itt lehet menni, teljesen szabályosan! Kivéve gyalogos, na azt én se értem, úgy mehet hogy az út szélére lehúzódik. Nincsenek erre szabályok, ha vannak is kénytelenségből nem tarthatod be őket.
Ki vannak tiltva. Akkor áruld már el nekem hogy gördeszkával hol menj meg minden ami nem bicikli?
Út, járda vagy bicikliút?
Egyik se? Tehát nem mehetsz sehol se?
Érdekes lehetőség mindenesetre.
Az igazat letudják szavazni, amikor érvekkel ír az ember.
Kérdéseknél buta, értelmetlen válaszok szokás szerint.
Itt a kreszben írt törvény kellene nektek, dehát ki nem szarja le, hogy mit ír, úgy se írja sehol se, tehát sehol se használhatod ha közlekedni szeretnél vele?
Én néha úton, néha járdán megyek vele, ha bicikliúthoz érek vele akkor meg kész boldogság van, mert az általabán azért sima és kész csoda ott vele menni.
Legutóbb azért pofázott valaki nekem mert gördeszkával megelőztem őket, a nagy biciklis tekerőpárt. Igazából itt már minden baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!