Keveset vezetek,érdemes elvállalni az állást?
Ha jobb a munka mint a mostani, vagy nincs is munkád, akkor mindenféle képen.
Ha nem, akkor felesleges.
Valahol el kell kezdeni. Ha elvállalod, akkor ne dicsekedj, hogy félsz..az új helyeken az új belépők izgulnak(pláne, ha lesz próbavezetés)
Ha lefullad, vagy bénázol, ne kezdj el magyarázkodni, mert abból nem lehet jól kijönni...
Fogd rá a lányos zavarodra(meg a nyúlra)
Sok sikert(és végtelen szerencsét)
Friss jogsim van buszból mentem kis céghez egy 16 fős buszra, egyből lefulladtam, utána meg mentünk a városba és a bácsi aki betanított minden egyen váltásnál rugózott az ülésbe, hogy gyorsabban, ez qurva jó, én sem értettem miért, végül nem mentem oda mert elkaptam ezt a apró náthát és másfél hete döglődök ettől az általam is csak apró problémának tartott covidtól.
Felhívtam , mondtam , hogy covidom van, és figyelje magát ha beteg tőlem van, mondta, hogy kár mert nagyon jól vezettem. Pedig alig van gyakorlatom. Lényeg, hogy ne félj, cool az a munkahely.
Á, nem számít semmit az idegen autó.
Munkakezdéskor jól beállítod az ülést, kormányt, tükröket. Kipróbálod a váltót álló motornál, mindenféle kombinációban, nem csak egymás után, felfelé meg lefelé is, mert lehet valami egyedi dolog. Ha ez megvan, akkor lehet, hogy első kivonuláskor lassabban mész, de visszafelé már jól fog menni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!