Lányok/nők sokan vagytok akik szeretitek a járműveket? Ha igen,hogy alakult ez ki Nálatok?
MILYEN jármüveket és konkrétan mit értesz a szeretés alatt????
Én pl. a vonatot szeretem, a buszokat nem, az autót szivesen használom, a motort, biciklit nem.
Ez meg úgy alakult ki, hogy ezeket használtam illetve használom, ezért lett véleményem.
De azt megint nem értem, miért van jelentösége annak, hogy férfi vagy nö az, akit kérdezel.
#1: Azért, mert akkor az autób/zi csajokra rá lehet írni. Hátha összejön valaki a #bimmerbitches-ből...
Egyébként barátnőm pl nem vezet, nem érdeklik műszakilag az autó, esztétikailag azért igen, de a hajók, jachtok a kedvencei
#2: a barátnőd szereti a kólát is? Akkora helyedben kezdenék akkódni, ha nem te vagy a sugardaddy :D
( boccs :) )
#3: Most megsértődhetnék, de látom mennyi hülyeséget írsz ide, szóval elengedtem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!