Kisállatszállítás külföldre miért ilyen drága?
Telekocsi és hasonló fuvarosok olyan összegeket elkérnek, amit nem szégyellnek. Angliába van aki majdnen 400 ezer forintért szállít kiskutyát vagy macskát. 120-130 ezer forint körül ha talál az ember fuvarost, az már jónak számít.
Egy embert olyan 40-50 ezer körül fuvaroznak ilyen távokra, egy kisállat miben macerásabb?
Utaztam már úgy telekocsival, hogy volt kutya is a csomagtérben, de nem tűnt olyan macerának, hogy a sofőr kiengedi őket 2x pisilni és vizet ad nekik.
Az útlevél, oltások, stb stb meg nyilván intézve van a tulaj által.
Egyedül annyi, hogy a francia határon le kell olvastatni a chip-et, meg papírokat odaadni, de nem tudom miért kell ezért elkérni majdnem félmilliókat..
Vagy szimplán visszaélnek azzal, hogy az emberek úgyis kifizetik ha fontos nekik a kis kedvencük.
Ilyen a kapitalizmus: kereslet - kínálat.
Ha te hőzöngesz a gyíkhun öt percig aztán mégiscsak kifizeted a kétszázezret, akkor kétszázezerért fogják szállítnai.
Ha senki nem fizetne ennyit, akkor lejjebb mennének az árak.
#2 Attól független hogy van 5 kutya a csomagtartóban, még az utastér is meglehet tömve utasokkal.
"Ha te hőzöngesz a gyíkhun öt percig aztán mégiscsak kifizeted a kétszázezret, akkor kétszázezerért fogják szállítnai."
Nem tudom hogy lehetsz ilyen rosszindulatú, normálisan is képes lehetnél elmagyarázni dolgokat ha már idejársz a gyíkhunra okoskodni, nem kell beflegmulni 🙃
Személyeskedhetsz is, de nincs háziállatom, főleg nem olyan amit utaztatnom kéne, szimplán csak felmerült bennem a kérdés, de bocsánatodat és engedélyedet kérem, hogy had maradhasson már egy általános kérdés egy kérdezős oldalon.. 😂
Ha nem inged, nem kell magadra venni.
Ne is haragudj, de az embernek néha kinyílik a bicska a zsebében, annyira ostobaságokat tudnak az emberek kérdezni.
Egyébként nem tudom, mit veszel rosszindulatúnak, okoskodásnak, személyeskedésnek vagy sértőnek a hozzászólásomban.
Nem szidtam anyádat, nem hülyéztelek le, egyáltalán semmi rosszindulatú nincs a válaszomban.
Elmondtam két mondatban, hogyan működik a kapitalizmus - amit mellesleg illene mindenkinek magától is megérteni nyolc általános elvégzése után.
Az fáj, hogy azt írtam, hőzöngés? Mit kellett volna írnom? Kifakadás? Értetlenkedés? Vagy csak kellett volna pár szmájlit a mondandóm végére rajzolni, mert különben automatikusan megsértődik pár ember?
Tessék:
xD xD xD
Így remélem már egyáltalán nem találod sértőnek amit írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!