Dolgozik itt valaki a Waberer's-nél? Lehet oda menni kezdő
sofőrként?
Figyelt kérdés
Nem veszik fel a telefont, e-mailra sem válaszolnak, vagyis az önéletrajzomra, mert azt küldtem el. Annyit látok, hogy belföldre 3 hónap tapasztalat kell, kvázi már egyáltalán nem vesznek fel pályakezdőt?
2021. márc. 8. 02:55
A kérdező szavazást indított:
Nem.
De, vesznek fel
10 szavazat
1/7 anonim válasza:
Minek vennének fel pályakezdőt mikor gyakorlatilag telítve van a rabsz... akarom mondani munkaerőpiac tapasztalt sofőrökkel.
2021. márc. 8. 05:19
2/7 anonim válasza:
Nem vesznek fel kezdőket most már lehet soha.
Telitett a piac, sokan kiestek ezzel a nagy szarsággal teli unióból.
Mindent arra felé nyomnak hogy a munkás embernek ne legyen értéke.
Ezért volt aza sok képzés is hogy túltelített legyen a piac .
TEhát ha sok a munkanélküli akkor a munkaadók vannak nyeregben és válogathatnak kedvük szerint és pénzt is annyit löknek amennyit éppen akarnak.
2021. márc. 8. 05:52
3/7 anonim válasza:
Régebben igen, de amióta van sok tapasztalt sofőr is, miért kínlódnának kezdőkkel?!
2021. márc. 8. 07:50
4/7 anonim válasza:
Annyi, hogy a kezdővel asszem 1 évet aláíratnak, így addig van fix munkaerő, kivéve persze ha kilépsz, mert akkor vmennyit vissza kell perkálni.
2021. márc. 8. 10:14
5/7 A kérdező kommentje:
De ha mondjuk 10 év múlva nyugdíjba megy sok tapasztalt sofőr vagy megunják sokan és otthagyják akkor sem fognak kezdőket felvenni, tehát konkrétan fejezem be a jogsit mert nem lesz munkám? Mert ahogy értelmezem pénzkidobás ha folytatom. Használni meg úgy sem fogom hisz városban élek és nem lesz saját teherautóm soha mert ha magam csinálnék egy vállalkozást kezdőként senki nem bíz meg, hogy fuvarozzam én a cuccot.
2021. márc. 8. 11:22
6/7 anonim válasza:
A kovid betett a sofőrpiacnak is, nem mozog most annyi áru. Meg ettől függetlenül a Wabererst éppen leépítik már jóideje. Lehet találni CE-vel munkát, megéri mindenképp, de nem olyan könnyen, mint 4-5 éve.
2021. márc. 8. 14:52
7/7 anonim válasza:
Először kezd kis teherautón és mindig menj nagyobbra, így lesz majd esetleg gyakorlatod.
Először egy 1 tonnás, aztán 3.5t , 6 t és így mindig nagyobbra.
Én is így kezdtem és mindegyikből lagalább egy év vagy több volt a tanuló idő.
Meg szerintem erre szükség is van , ne akarj te egyből a kamionra menni, mert nehezebb és kegyetlenebb mint azt sokan kinézik belőle.
Ahhoz hogy ne kövess el hibát hibára és csak a fizetésed vonnák lefelé, jobb ha végig járod a szamárlétrát.
Persze tudom mindenki csak azt nézi hogy HÚDE sokat lehet keresni és csak vezetni kell. De ez nem így van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!