Miért olyan alattomosok az emberek az utakon?
Figyelt kérdés
Néha előfordul, hogy már a zebrán sétálva átszáguld előttem egy autó. Szerintem veszélyes, hogy ilyen figyelmetlenül vezetnek egyesek, ezért ilyenkor rendszerint utána kiabálok valamit. Azonban az meglepő, hogy nem sokkal később szépen lassít mellettem egy teljesen másik úton, hogy mit kiabálok neki. Ő már a mosléktársadalom tagja? Hogyan lehet valaki ennyire undorító? Valószínűleg nagyon fontos ember lehet, ha volt ideje a nagy sietségében megfordulni és teljesen ellentétes irányba menni...2021. febr. 27. 12:39
1/6 anonim válasza:
Üdv magyarországon! Ez hungarikum!
2/6 anonim válasza:
Teljesen egyetértek a kérdezővel.
3/6 anonim válasza:
Velem pont egyik nap fordult elő, hogy zebrára lépés után, 20 centivel előttem gurult tovább egy kocsi, és ami a legviccesebb az egészben hogy közben még rám is nézett a sofőr. Semmi gond nem volt, további szép életet kívántam a kedves sofőr édesanyjának.
4/6 anonim válasza:
Én úgy mondanám, hogy aki nem direkt hülye az alapból az. Sajnos egyre több az ilyen.
5/6 anonim válasza:
Amikor gimibe jártam, volt egy zebra ami nagyon veszélyes volt. Konkrétan mintha aludtak volna a sofőrök. Volt aki átszáguldott előttem, de végre a harmadik megállt, elindultam a zebrán és a jobbról érkező csikorgó gumikkal alig ált meg nekem vagy nem is állt meg, gyorsan átment előttem amikor már a zebrán voltam. Hála istennek már nem járok oda.
6/6 anonim válasza:
Óh, ezek nekem is rendszeres élményeim voltak, olykor ma is azok, bár már inkàbb csak autóból, szemtanúként látom ezeket. Pedig nem bonyolult vagy időigényes figyelni a zebrák környezetét, csak sokaknak konkrétan fel sem tűnik egy zebra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!