Hamarosan forgalmi vizsgám lesz. El tudnátok látni néhány jó tippel?
Amire még érdemes figyelni:
Parkolni szabad-e!
Bár nem túl sok, talán 5-10%-a ilyen a VB-knek, de engem még azzal szívattak meg régebben.
"A következő kereszteződésnél forduljunk jobbra, valahol az utcán pedig csináljak egy párhuzamos parkolást jobbra előre"
A probléma csak az volt, hogy az utca elején volt egy várakozni tilos tábla, viszont kitakarta egy fa. Ahogy behúztam a kéziféket, a VB közölte is, hogy "Hát akkor ez tilosban parkolás, helycsere".
Bár hiába, de azért utána az oktatómmal kitárgyaltuk, hogy nem voltam "figyelmetlen", tényleg egy négyzetmilliméter nem látszódott a táblából, ráadásul a villanyoszlopra volt téve, tehát még abból sem lehetett arra következtetni, hogy lenne ott tábla.
Ráadásul álltak ott más autók is. Ha üres lett volna az utca, még meggondoltam volna, hogy oka van.
Nagyon-nagyon tippeket írtatok, köszönöm!😊
Még nagyjából másfél hét múlva lesz a vizsga.
#17#
Ez az a kérdés, amit nem itt kell megkérdezni, hanem az iskolában, az oktatótól.
Sanszos, hogy a vizsgákat is törlik, de itt bármit mondanak, nem kell elhinni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!