Az oktatóm azt tanácsolta hagyjam a vezetést. Ti mit csinálnátok a helyemben?
35. óránál tartok és az oktatóm azt tanácsolta hagyjam inkább az egészet. Ti mit tennétek? Hagyjam vagy próbáljam meg más iskolánál?
Alapvetően nincsenek nagy hibáim nagyon ritkán lefulladok, mert nem adok indulásnál elég gázt és néha nem egyértelmű kanyarodásnál h melyik sávra érkezem, de ennyi a hiba kb.
Semmiképp ne add még fel, oktatót válts. A 35 óra az semmit sem jelent, mindenkinél más, hogy mennyi idő alatt jön bele. Nekem rengeteg olyan dolog volt, amire a 35. Óránál még nem éreztem rá, nem értettem, sok orbitális hibát vétettem... Végül 70+ órát vettem, mire meglett a vizsga, addigra összeállt a kép, ráéreztem a dolgokra.
Persze még utána is hibázgattam kicsiket, de idővel minden jobb lett.
Olyat is ismerek, aki 90 órát vett, de addigra teljesen jó vezető lett.
Egyébként az oktatók sokszor rendkívül bunkók, az ismerőseim nagy része megkapta anno, hogy inkább ne vezessen, stb, aztán végül mindenkiből jó sofőr lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!