Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Az oktatóm azt tanácsolta...

Az oktatóm azt tanácsolta hagyjam a vezetést. Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

35. óránál tartok és az oktatóm azt tanácsolta hagyjam inkább az egészet. Ti mit tennétek? Hagyjam vagy próbáljam meg más iskolánál?

Alapvetően nincsenek nagy hibáim nagyon ritkán lefulladok, mert nem adok indulásnál elég gázt és néha nem egyértelmű kanyarodásnál h melyik sávra érkezem, de ennyi a hiba kb.

2021. febr. 15. 15:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
35 óra és már ezzel jön?! Ez mind rutin kérdése. Akkor azok az emberek mit mondjanak akik 60-70 vagy még több órával tudtak levizsgázni. Szerintem ez hülyeség, ne hagyd abba. Aki azt mondja, h ennyi idő alatt már menni kéne annak nem sok köze van a vezetéshez. Nagyon kevés az az ember aki 30. óra után vizsga kész állapotban van. Összegezve nyugi. Ez mind rutin!
2021. febr. 15. 16:37
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezném, hogy mire alapozza ezt az állítását. Aztán elgondolkodnék a válaszon és oktatót váltanék.
2021. febr. 15. 18:27
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem mindig beszólt az oktató parkolásnál, hogy bármelyik lány elsőre beállna...nekem csak másodjára sikerült. Aztán egyszer mikor mentem vezetni, akkor mondta hogy várunk egy másik tanulót is, aki beül hátra hogy lássa hogyan kell rendesen parkolni... Én meg nem értettem, s rákérdeztem hogy miért ? Elkezdi, múltkor is olyan 🌳szán ment nekem. Sokszor volt bunkó, de ez valahol érthető hisz egész nap sok bal🌳szra kell figyelni hogy nehogy elcsesszenek v.mit. Egyébként szerintem válts oktató. Lehet csak szar napja volt, bár ez nem mentség. Ha 35 óráig eljutottatok akkor nem lehetsz egy nagy antitalentum.
2021. febr. 16. 08:30
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne add fel, keress másik oktatót! Én nagyon nehezen éreztem rá (elmúltam 30), 70 órát kellett vennem, de elsőre sikerült a vizsga, és azóta (fél éve) rendszeresen vezetek. Az oktatóm sokszor bunkó módon beszólogatott, tök megalázó volt. Mert nem az a baj, ha elmondja a hibákat, tudtam én is, hogy nehezebb eset vagyok, de lehet más stílusban is, és akkor az ember nem gyomorgörccsel megy vezetni... Szóval ne hagyd annyiban, keress egy másik oktatót, ha úgy érzed, megy a dolog a hibák ellenére, van is kedved hozzá, akkor próbáld meg mással. Hajrá!
2021. febr. 17. 18:16
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Rossz oktatód van. Hagyd ott a p.csába.
2021. febr. 22. 11:36
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképp ne add még fel, oktatót válts. A 35 óra az semmit sem jelent, mindenkinél más, hogy mennyi idő alatt jön bele. Nekem rengeteg olyan dolog volt, amire a 35. Óránál még nem éreztem rá, nem értettem, sok orbitális hibát vétettem... Végül 70+ órát vettem, mire meglett a vizsga, addigra összeállt a kép, ráéreztem a dolgokra.

Persze még utána is hibázgattam kicsiket, de idővel minden jobb lett.

Olyat is ismerek, aki 90 órát vett, de addigra teljesen jó vezető lett.

Egyébként az oktatók sokszor rendkívül bunkók, az ismerőseim nagy része megkapta anno, hogy inkább ne vezessen, stb, aztán végül mindenkiből jó sofőr lett.

2021. febr. 23. 16:16
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én első oktatóm két óra után állapította meg hogy én lehet nem vagyok alkalmas. Meg hogy nagyon ritka hogy valaki ilyen szarul vezet. Közbe meg elsőre elindultam, annyi volt hogy kanyarodás nem voltak tökéletesek. Na mindegy én még a sulit is ott hagytam mert másik oktatót nem tudtak adni. Ezt is csak nagy nehezen. Szóval vannak ilyen fszok. Nem tudom ez nekik miért éri meg. Szerintem ne add fel. Másik oktatóval próbáld meg.
2021. márc. 3. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!