Ez nagyon nagy baj? Ti is ezt csinálnátok?
Figyelt kérdés
A munkahelyemnèl egy olyan utca vègèn parkolok ahol arrafele kint van a behajtani tilos tàbla de ha ott bemegyek az ràmegy arra az útra ahol szinte nem jàr senki ès kb csak egy mètert megyek be a behajtani tiloson mert ha a màsik irànyba indulnèk haza az kb egy 10 kmes kerülõ nekem.Hozzàtesz hogy eddig nem volt kint ott a behajtani tilos csak most èpitkezès miatt van kint egy jó ideje de kb màr 4-5 hónapja arra jàrok ès nem volt mèg semmi problèmàm amiatt hogy ott bementem.Szerintetek?Mi a vèlemènyetek erre?2013. nov. 22. 10:15
1/8 anonim válasza:
Ha nem lát senki és ( a leírásod alapján ) nem forgalmas hely akkor azt csinálsz, amit akarsz :D
2/8 anonim válasza:
Semmi rossz nincs ebben, mi lenne? Én is szoktam ilyet csinálni. Van Budapesten a Haller utcánál is ilyen a Shell benzinkút előtt. Na ott egy egyirányú utca, ha valaki be akar állni a függőleges parkolóba, körbe kell mennie csomót a hülye kis utcákban. Én meg ha ott akarok állni, megyek kb 2 métert a tilosban és beparkolok. Ez csak egy ilyen. Jó sokat láttam már. Ráadásul ezek mindegyike olyan, hogy nem csak ideiglenes a behajtani tilos. Sokszor tök értelmetlenül teszik ki. Az építkezés miatt is szerintem távolabb kellett volna.. Nézd, szerintem jól teszed. Ha nem veszélyeztetsz senkit, nem zavarsz senkit és spórolsz 10 km-t ami egy 5 litert fogyasztó autó esetében is 200 ft, akkor nagyon is helyesen csinálod. Csak nézz szét mindig, hogy nem-e jön zsaru, ennyi.
3/8 anonim válasza:
Addig jár a korsó a kútra...
Nyilván nem okozol kárt/veszélyt, de ha egyszer véletlenül arra kóborol egy nyugis félórás pihenőt kereső rendőr, akkor úgy megb*sz, hogy két hétig állva alszol.
4/8 anonim válasza:
A behajtani tilos "csak" 30 000. :)
5/8 Dörmögő válasza:
Csak azért nem írom azt hogy mindenki így tenne ahogy te is mert akkor biztos válaszolna valaki hogy pedig ezt nem lehet. Én se kerülnék 10 kilométert, és szerintem a többség sem. Csak nézz előtte mindig körül.
6/8 anonim válasza:
Mondjuk baromi nehezen tudom elképzelni, hogy egy utca miatt tíz kilométert kelljen kerülni, hacsak nem egy autópálya-lehajtóról van szó...
7/8 anonim válasza:
Körülnézel, bemész :D én sem kerülgetném ha tényleg nagy a kerülő.
8/8 anonim válasza:
Tolass be, akkor a rendőr sem szólhat érte. Egyirányú utcában, forgalommal szemben nem tilos tolatni, ha parkolóhelyre tolatsz be. Márpedig Te pont azt teszed ;)
Azért erősítsen meg valaki, hogy ez nem változott még meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!