B kategóriás jogosítványnál 5600 forint egy gyakorlati óra ez jónak számít olcsó manapság?
Budapesten szerintem átlagos.
Én szeptemberben kezdtem, 5000 volt, majd újévtől felemelte 6000-re.
Csak azért, mert a te pénztárcádnak nem tetszik ez az összeg, miért lennének “pofátlan banda”?
Nyilván az sem mindegy, hogy helyileg hol van az autósiskola, hány oktatójuk van, milyen autókat lehet vezetni stb. Meg persze rengeteg olcsó iskolánál később derülnek ki az ún. rejtett költségek, illetve olyanról is hallottam már, hogy néhány helyen direkt rosszul és lassabban tanítják a tanulókat, hogy több órát kelljen venniük. Természetesen nem azt mondom, hogy minden olcsó helyre ez a jellemző, vagy, hogy a drágább helyek között nem találhatók meg “átverős” cégek, de az biztos, hogy ahová én járok, az megbízható hely. A bátyám és a legjobb barátom is ide jártam előttem, mindkettejük oktatója fantasztikus volt, s mindketten a 30. órán már vizsgázni tudtak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!