Miért tüntetik fel az autóhirdetéseken,
extraként-előnyként, hogy hölgy tulajdonostól..?
Nálam ez kifejezetten hátrány.
( ..ettől eltekintve minden tiszteletem a hölgyeké..! )
#hölgy tulajdonostól
A kérdező szavazást indított:
24 szavazat
Azért, mert akkor valószínűbb sokkal, hogy nincs agyonhajtva eszetlenul.
2021. febr. 7. 21:30
Mert abból indulunk ki, hogy hölgy tulajdonos nem sportosan vezeti.
2021. febr. 7. 21:31
Előnye: nem vezették durván, nem hajtották szét nagy valószínűséggel
Hátránya: nagyobb valószínűséggel lett vele padkázva, esetleg törve volt.
2021. febr. 7. 21:33
Hát ha nagyon sztereotipizálni kéne akkor azt lehet hátránynak megélni, hogy ezek a kocsik jellemzően tele vannak fényezési hibákkal (a kilincs körüli karcokból már rögtön látszik, hogy milyen műkörme volt az illetőnek), de az biztos, hogy a legtöbb hölgy tulajdonos nem fog otthon a sufniban megpróbálni olajat cserélni, nem csipsztuningolja a diesel Golfját és valószínűleg a helyi menőcsávó autó hi-fi klánnak sem tagja. Magyarán ezeket az autókat nagyobb arányban hordják hivatalos szervizekbe és valódi autószerelők tartják őket karban, nem pedig önjelölt mekkmesterek. De a női tulajoknak jellemzően biztosításra is olcsóbb ajánlatokat kapnak, szóval a biztosítók is tudhatnak valamit...
2021. febr. 7. 21:38
Apukám autó oktató volt és azt mondta, hogy a lányok óvatosabban vezetnek. Finomabban kezelik az autót.
+ a rádióban egyszer arról beszéltek, hogy nagyobb baleseteket tényleg a férfiak okoznak inkább, kisebbeket a nők (amik inkább esztétikai károkat okoz)
Gondolom ezek miatt
2021. febr. 7. 21:40
Kilincs környéke gyönyörű tud lenni egy sok km-es csak hölgy tulajdonos autónak :D
2021. febr. 7. 21:41
Mert a női tulaj kifejezes legalabb olyan hangzatos(es egyben semmit mondó)mint a füstmentes beltér,a kopoansmentes futomű,meg a többi ilyen elcsepelt ócska gagyi duma.....a legszebb mikor az amúgy csak papiron hölgy tulajdonos gépe eladó,miközben ltszik,hogy tunerjóska fia nyüstölte azt a szerencsétlen gépet,csak hat ha anyu nevere lett iratva ugy 20000-rel kevesebb ra az éves biztositas......
2021. febr. 7. 22:11
Basszus... Most értettem miért van tele karccal a kilincs környéke a nemrég vásárolt kocsimon😅
2021. febr. 7. 22:21
Nekem is olyan dolgok jutnak eszembe, hogy a nők gyakrabban csinálnak parkolási sérüléseket, padkázást, hajlamosak gyilkolni az autót: hidegen padlózzák, alacsony fordulaton kínozzák, kuplungot szétégetik, csak akkor költenek az autóra, amikor az már üzemképtelen. Persze a férfiakat sem kell félteni, de talán általánosságban jobban vigyáznak az autóra.
De ezek csak általánosítások, egy adott autónál semmit nem jelent. Nekem ez nem árképző tényező, hogy milyen nemű a tulajdonos.
2021. febr. 7. 22:37
Hát hölgy tulajok, eddig a legtöbb kocsi amit láttam konkrétan tele volt szeméttel, ha gyerek is van, akkor meg csokifolttól kezdve a ropi stb az ülések réseiben miegymás... Persze tisztelet a kivételnek, de általában ez a ritka.
2021. febr. 7. 22:44
Kapcsolódó kérdések: