Ha egy oktató 3 napon belül ad időpontot ahogy felhívom, az azt jelenti hogy senki nem akar hozzá menni?
Figyelt kérdés
Főleg hogy itt ez a vírus is, még nehezebben megy minden. Összes oktató azt mondta talán április vagy egyáltalán nem vállal. Ez meg 3 napon belül igen. Nem gyanús?2021. febr. 3. 21:45
1/2 anonim válasza:
Hagyd a fenébe, ha ennyire depressziós vagy.
AZ autózás nem neked való.
2/2 anonim válasza:
Én anno pénteken hívtam fel az oktatót, már aznap eljött megbeszélni a dolgokat, hétfőn kezdtem. Remek oktató volt, és kb. mindenkit rögtön bevállalt (mondjuk volt, amikor panaszkodott is, hogy mennyi diákja van :D), szóval nem volt nála ilyen várólista. 2 hónappal később 30 órányi vezetéssel sikeresen vizsgáztam. Meg voltam vele tökéletesen elégedve. Szóval az, hogy gyorsan vállal, az semmit sem jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!