Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha az oktató lemondja a...

Ha az oktató lemondja a vezetést nekem kell új időpontot kérnem?

Figyelt kérdés
Most mondta le harmadjára. Az elsőnél egy hét után felhívtam, hogy adjon már új időpontot. A másodiknál tudtunk telefonon beszélni, akkor azonnal meg tudtam kérdezni. Viszont most 20 percel óra előtt küldött egy üzenetet, hogy szerelőhöz megy, elmarad az óra. Visszaírtam, megköszöntem, hogy szólt. Most akkor megint nekem kell majd hívnom, hogy adjon időpontot?

2019. okt. 26. 22:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha akarsz jogsit igen..
2019. okt. 26. 22:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Csak nem értem, hogy miért kell ennyire körülményesnek lennie mindig. Ha lemondja nem az a normális, hogy akkor keres helyette gyors egy másik időpontot? Vagy amikor rájön, hogy hol tudja pótolni az órát, felhív? Olyan kellemetlen, hogy nekem kell folyton hívogatnom...
2019. okt. 27. 10:16
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Mi mindig úgy csináltuk, hogy kb 2-3 hétre előre megbeszéltükaz időpontokat és ha le kellett mondani, akkor a következő alkalommal megbeszeltünk helyette egy másikat. Szerintem ez jobb lenne és akkor neked sem kell állandóan "kuncsorognod" időpontért.
2019. okt. 27. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!