Én friss jogsis vok, még csak 120 a max, autópályán meg még nem voltam :S
2010. aug. 15. 20:32
12/20 anonim válasza:
Nekem sincs jogsim, de a kovetkezok az adataim: 140 apum jarganyaval, 150 haver jarganyaval(semmi autopalya, nalunk nincs olyan:)), mindket auto Dacia logan. Komolyabb mocit meg nem vezettem, robogoval 55km/h a "rekordom", de 30-nal mar halalfelelmem van:)). Ja es amugy autoban 120-nal mar kicsit erzem hogy nem 100% ban uralom az autot szoval nem szoktam hoskodni, ez a ket alkalom volt nyilt uton probabol, de szerintem nem veletlenul talaltak ki a sebessegkorlatokat.
2010. aug. 15. 21:48
13/20 anonim válasza:
Most neztem mekkora idiotasagot irtam. Javitok: kocsim nincs, jogsim az van:)
2010. aug. 15. 22:05
14/20 A kérdező kommentje:
Utolsó..,akkor Te ne menj gyorsan ha 120 fölött már nem uralod a kasznit!!Egyébként meg Németországi autópályán nincs sebességkorlátozás..,nem is értem itthon miért van???
2010. aug. 15. 23:01
15/20 anonim válasza:
Autópályán, 220-al egy opel omega 2.2-es benzines kombival.
Szerintem ment még volna, de nem akarom kitaposni a belét.
Amúgy 160-180 az utazóm pályán. Németországban élek, itt lehet.
2010. aug. 15. 23:30
16/20 anonim válasza:
Tévedsz a német autópályával kapcsolatban!
Van sebességkorlátozás CSAK nem minden szakaszon!
Amúgy valószínűleg azért nincs annyira ott mert PRECÍZEK!
Viccen kívül, Nat Geon volt 1x a német autópálya (Autobahn) építése, és akárhol méred 3°-s a pálya lejtése a vízelvezetés miatt.
Amúgy meg bármi olyan történne a pályakezelőnek van saját mentőhelikoptere jó pár tíz darab meg pár ezer autómentője.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!