Mikor lesz új kresz, amiben az elektromos rollerek is benne lesznek ? Köszi !
Figyelt kérdés
2021. jan. 22. 13:25
11/49 A kérdező kommentje:
14.18 itt kezdődnek a gondok, rolleresként én is azt mondom, ezt tetten érésnél büntetni kell, nem elfordulni. Egyébként mindent használok, amit hiányosságként felsoroltál.
2021. jan. 22. 14:24
12/49 anonim válasza:
akkor te a tiszteletre méltó, szabálytisztelő polgár vagy...ritka kincs.
13/49 A kérdező kommentje:
14.34 biztos vagyok benne hogy te is szegtél már meg szabályt, azt pedig tudom hogy én is, meg még fogunk is. De nem úgy közlekedek hogy másokat ki akarok nyírni, meg lehetőleg saját magam sem.
2021. jan. 22. 14:36
14/49 anonim válasza:
#11.. A rendőr tehetetlen, mire kiszáll az autóból már eltűnt a Bérkocsisban(forgalommal szeben) max a sapkáját dobhatja utána..
Ezért fordítja el a fejét..
15/49 A kérdező kommentje:
14.37 ahogy egy gyalogos is megléphet, vagy egy autós is, nem mindig állnak neki üldözni. Egy szó mint száz, ahhoz hogy ne legyen káosz, kell szabályozás, igyekezni kell betartatni és betartani.
2021. jan. 22. 14:41
16/49 anonim válasza:
Kellene még a kubikos talicskára is szabályzás és rendelet.
17/49 anonim válasza:
A kubikos talicskára van is, a talicskát toló ember gyalogosnak minősül, tehát mindenben a KRESZ gyalogosokra vonatkozó rendelkezéseit kell betartania. :)
Már legalább 10 éve cikkeznek róla, hogy küszöbön áll egy teljesen új KRESZ bevezetése, 1-2 éven belül bevezetik, mert azzal mindenki egyetért, hogy a mostani nem jó. Aztán mégse készülnek el vele. De lehet, hogy nagyobb változásokat pont azért nem csinálnak a régiben, mert minek arra a kis időre, úgyis jön az új... A szovjet hadsereg is csak ideiglenesen állomásozott nálunk, 40 évig...
18/49 Alex Fly válasza:
De addig is túl nagy gond nem lehet abból, ha megkeresed a ma létező járműkategóriák közül azt, amelynek a paraméterei megegyeznek a rolleredével és aszerint közlekedsz vele...
19/49 A kérdező kommentje:
20.59. az a gond hogy a nemzet keresztapája azt mondta a rendőröknek hogy ez robogó 😅😕, attól azért messze van, akkor inkább mâr kerékpár. Persze vannak brutálisak, de azok épp úgy nem lesznek többségben, mint ahogy a porschék sem az útjainkon.
2021. jan. 25. 02:32
20/49 Alex Fly válasza:
@19: nem a "nemzet keresztapája", hanem a KRESZ II. függelékének a szövege a mérvadó. Az alapján pedig smkp lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!