Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Manapság mennyibe kerülhet...

Manapság mennyibe kerülhet egy jogosítvány egy olyan embernek aki nem tanul gyorsan?

Figyelt kérdés
Én ilyen vagyok, 60 óra vajon elég lesz vagy lehet több kell? Ha elég a 60 óra akkor nekem 400 körül lesz a jogsim.

2021. jan. 20. 09:24
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
A kérdésben le is írtad a választ. Mi a kérdés?
2021. jan. 20. 09:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia 51.órában vigyzáztam le,egyszeri bukással(30.órában)

Így jött ki 350re az egész.

2021. jan. 20. 09:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Megtanulni sem sok idő. Nem azért buknak meg az autósok, mert nem ismerik fel a 30-as táblát, hanem mert nem veszik észre. Nem azért buknak meg, mert nem tudják, hogy az egyirányú utca végén balra bal oldalról kell kanyarodni, hanem mert nem veszik észre az egyirányú táblát az utca elején. Oda kell figyelni nagyon. Főleg a gyalogosra, arra mindenki érzékeny. A magyar kresz szerint, ha a gyalogos nincs a gyalogátkelőn, akkor nem lép fel köztetek elsőbbségi viszony, szóval nem kéne számítani, hogy ott van, mégis bukást ér, ha nem állsz meg neki. Sőt, ha a gyalogátkelőhelyen van már gyalogos, akkor sem kéne megálljál, ha a gyalogost nem zavarod, akadályozod a továbbhaladásában (pl soksávos úton, és persze más autó nem állt meg a zebra előtt), mégis instant bukás, vagy bírság. Szóval figyelj oda tudatosan, keresni kell a buktatókat (záróvonal, tábla, gyalogos)
2021. jan. 20. 10:00
 4/6 anonim ***** válasza:
88%
#3 Mit vársz? Magyar kresz... Tudják, hogy hiányos, de tojnak rá. A nyugati kresz szerint, ha a gyalogos közeledik a zebrához, elsőbbsége van. A magyar kresz szerint nincs elsőbbsége a gyalogosnak, csak amikor már az úttesten van, viszont nem léphet le az úttestre, ha nem győződött meg, hogy az autó biztos, hogy megáll, az autósnak viszont nem kell megállnia, mivel a gyalogos nincs a zebrán, szóval úgy kell megközelíteni a többi szabályt betartva, mintha a gyalogos nem állna a zebra mellett. Logika... Gondolom megpróbálták retardáltbiztosra csinálni, hogy a gyalogos is figyeljen és az autós is, de így meg hülyeség.
2021. jan. 20. 10:06
 5/6 anonim válasza:
Mindezek mellett, amik le vannak már írva, függ az is, hogy főváros, vidéki nagyváros, kisváros...
2021. jan. 20. 10:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Órák száma x órák ára = ennyibe kerülhet.
2021. jan. 20. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!