Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Milyen tűzoltóautók voltak...

Milyen tűzoltóautók voltak Mo.-n 1998 előtt?

Figyelt kérdés
Ha jól emlékszem, 1998-ban volt egy nagyobb arány tűzoltóautó beszerzés az országban, amikor is a pl.: a Mercedes 1234-ek megjelentek. Előtte milyen típusok voltak?

2021. jan. 20. 07:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Moldova egyáltalán nem foglalkozott a könyvében a tűzoltóság műszaki fejlesztéseinek történetével, hiszen nem is ez volt a könyv tematikája.

Sajnos ilyen témában átfogó könyv (vagy más formátumú írás) nem született - pedig érdekes, több kötetet kitevő téma lenne - , így én is számos könyvből, tanulmányból, újságcikkből szedtem össze azokat az információkat, amiket tömören összefoglaltam a fenti két válaszban. Ennek ellenére előfordulhatnak pontatlanságok, mert ezek a források gyakran hiányos vagy egymásnak ellentmondó adatokat közöltek.

2021. jan. 23. 13:45
 12/12 anonim ***** válasza:

Azt nem állítom, hogy ilyen részletesen írt róluk Moldova, de az biztos, hogy írt a tűzoltóautókról, a régiekről és a könyv írásakor dolgozókról is. Ezeket a márkákat onnan ismerem, sehol máshol nem olvastam ilyen témájú könyveket.

Amúgy felpontoztalak (én vagyok a 73 %-os), mert úgy gondoltam, ha másoltad is netán, a hsz. akkor is hasznos, és megéri a zöldet.

2021. jan. 23. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!