Sonkamon kérdése:
Mire számíthatok ezek után forgalmi vizsgán?
Figyelt kérdés
Röviden: levezettem a 30 órát, oktatóm közölte, hogy megyünk vizsgázni, mert tehetségesnek tart. Megbuktam. Másodjára is megbuktam “megtévesztő irányjelzés” miatt. Aznap délután apukám felkereste az oktatómat és elmondta neki, hogy van egy összeg, amit a sikeres vizsgához le kell tenni. Közölte vele, hogy 30.000 forint. Januárban megyek vizsgázni, mire számíthatok?2020. dec. 27. 02:58
1/8 anonim válasza:
Ha itt ez van, mi lehet pl Peruban?
2/8 anonim válasza:
Szörnyű hogy utána kifogsz jönni a forgalomba !!!
3/8 anonim válasza:
Ha fizetsz, akkor elnézőbb a vizsgabiztos. Kevesebb hibapontot fog behúzni.
Ettől függetlenül, ha olyan hibát csinálsz, ami azonnali bukás, akkor így is meg fogsz bukni.
5/8 anonim válasza:
Az oktatód hazudott. Az az összeg egyenesen a zsebébe vándorolna, semmi köze a vizsga sikerességéhez.
Pár éve ledarálták a korrupt vizsgabiztosokat. Nem kizárt, hogy még van 1-2, de az oktató nem tudja előre, hogy ki lesz a vizsgabiztos (ott helyben derül ki), így az ígérete teljes hazugság.
Figyelj, én három jogosítványt szereztem, mindegyik forgalmi vizsga elsőre megvolt. Budapesten csináltam. Nem lehetetlen ez, csak lassan, körültekintően kell vezetni.
7/8 anonim válasza:
Nem lehetetlen elsőre de nem valószínű, hogy sikerül a vizsgabiztos + az 1. alkalom miatt. Először kb. egy semmin buktam meg. Rendőr irányította a forgalmat és az autó eleje kb. 10 centivel ráért a zebrára. Ezen kívül semmi hibám nem volt, de ez instant bukás volt. 2. Alkalommal kicsit balfaxkodtam, lefulladtam, nehezebben ment a parkolás mégis átmentem. Szóval nem kell elkeseredni, majd sikerül az.
8/8 anonim válasza:
Ha fizetsz, konnyitett uton mehetsz, de valasztod ki a parkolast, meg kb mindenben segitenek. Ez mondjuk attol is fugg h mennyit. En 80 ezer forinttal bebiztositottam magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!