Éltél már át, vagy láttál brutális balesetet?
Nekem volt sajnos balesetem kocsival ahol a másik fél elhunyt.
Illetve láttam is több balesetet és mentettem is kocsiból embert.
Valamint vasúti baleset eredményét is láttam többet is, mivel a mávnál lehúztam 20 évet. Mind gépjármű, mind embergázolás eredményét sikerült közelről megszemlézni.
Még egy 10 éve, igaz magát a balesetet csak távolabbról láttam, de én értem oda először, egyik kocsi árokban a másik az út közepén. Mire odaértem láttam az árokban levőből száll ki a sofőr, így a középen lévőhöz mentem, egy idős nem magyar házaspár volt benne, bár ezt csak a rendszámból sejtettem, mert amúgy maguknál voltak, de szerintem sokkosak mert nem szóltak semmit, próbáltam gyorsan kérdezni, hogy oké, all ok, meg ilyesmiket, meg közben hívtam a mentőket. Közben megállt másik két autós is, egyikük az árokban levő autójúval beszélt a másik meg jött oda hozzánk, kérdezte az is, hogy minden rendben, megvannak stb, de neki se válaszoltak, az látszott, hogy élnek, illetve nagyobb sérüléseket se láttunk, a bácsi feje volt sebes kicsit.
Megjöttek mentők, velük a rendőrök is. Onnan intézték, rendőrök kérdezték mit láttam, mondtam, hogy csak nagyon távolról, jóformán a szétcsattanó törmelék amit ki tudtam venni pontosan, de hogy melyik kocsi volt a szabálytalan nem. Elkérték címem, teloszámom, hogy esetleg keresnének, ha szükséges, de nem kerestek végül. Én el is jöttem utána onnan.
Én 3 gyalogosgázolást láttam, szerintem ennyi elég is, sőt. Ráadásul két esetben gyerekek voltak a sérültek, mindkétszer busz mögül futottak autó elé. Szerencsére súlyos sérülésekkel, de megúszták.
Ezen kívül egyszer a vonat, amin utaztam, leborotválta egy betegszállító elejét: volt egy furcsa Flintstone-szerű bája annak, ahogyan a durva ütközés után az elöl ülők (sértetlenül maradt) lába kilátszott a kocsiból.
Igen, láttam árokban két autó, álló autók stb (állítólag az egyik autós aki okozta a balesetet elhajtott,utólag vissza néztem a kamera felvételt de nem láttam törött autót sehol...)
Ez Szada után történt egyébként
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!