Azt hallottam az első 2 évben miután megvan a jogsi nem lehet külföldön vezetni. Ez mennyire igaz?
Figyelt kérdés
Ausztriában ezt mennyire vennék komolyan? Van bármi módszer ahogy ki lehet játszani? Esetleg ott is egy jogsit szerezni, stb..
Valamint mi pénz lehet a büntetés (vagy más) ha elkaplak?
2020. nov. 25. 22:11
11/12 anonim válasza:
#10 Pedig az elmélet rendkívül fontos. Amikor sokszor tizedmásodperceid vannak a döntés meghozatalára, akkor nem hezitálhatsz azért, mert pontatlanul tudod a kreszt. Én ezt már az elejétől fogva bele égettem az agyamba.
Egy nagyon szimpla alap logika mentén tudatosítottam magamban a szabályok ismeretének fontosságát. Az autó mindig nyer, mert tonnákkal nehezebb nálad, szóval ne játszadozz! :D
12/12 anonim válasza:
Ez még anno az eTitánban is benne volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!