Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Autópàlyàn èrdemes menni,vagy...

Autópàlyàn èrdemes menni,vagy inkàbbbelvàrosba?

Figyelt kérdés

ha mondjuk azonos utat megtehetnètek autópàlyàn, ès a belvàroson keresztül is merre mennètek?

mondjuk közel azonos idő alatt èrtek ugyan oda csak mondjuk a belvàroson keresztül 45km míg autópàlyàn 70 km. merre mennètek....

2020. okt. 28. 12:12
A kérdező szavazást indított:
autópàlya
belvàros
17 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Melyik városban mész valahova 45 km távolságra úgy, hogy el sem hagyod a belvárost?
2020. okt. 28. 12:40
 2/17 A kérdező kommentje:
kàposztàsmegyer-èrd utvonal illetve vissza....
2020. okt. 28. 12:48
 3/17 anonim ***** válasza:
nem tudtam, hogy Érd az neked belváros
2020. okt. 28. 12:53
 4/17 A kérdező kommentje:

rànèztem az utvonalyervre az eggyik 33 km autópàlya 78....

effektíven èn autópàlyàn gondolkozom, vasàrnap reggel egyenletesebb tempóval tudok menni.... a melbàrosba.... hàt az belvàros....

2020. okt. 28. 12:55
 5/17 A kérdező kommentje:
erdre a belvàroson keresztül megy az út....
2020. okt. 28. 12:56
 6/17 A kérdező kommentje:
legalàbbis nekem az (3 hete vagyok pesten tudom a könyves kàlmàn nem annyira brlvàros nektek, nekrm mèg igen) :)
2020. okt. 28. 12:57
 7/17 anonim ***** válasza:
Autópályán nyugodtabb a haladás, oda mennék.
2020. okt. 28. 12:59
 8/17 anonim ***** válasza:
Attól is függ mikor mész. A reggeli és délutáni csúcsforgalomban én inkább elkerülöm a belvárosi szakaszokat, ha az autópálya nem szokott bedugulni. Amúgy nem csak a fogyasztást és a menetidőt érdemes nézni. Egy városban általában rosszabbak az utak, több a kátyú, gyakrabban kell megállni és elindulni. A városi közlekedés ebből a szempontból sokkal jobban igénybe veszi az autót, a futómű, a fékek, a kuplung gyorsabban használódik. Sok város tele van kamerázva amivel a buszsávokat, a sebességkorlátozást vagy a piroson áthajtást figyelik. Városban szabálykövető autósként is könnyebben bele lehet futni ilyesmibe, főleg ha nincs helyismereted. De 25 km azért elég nagy különbség.
2020. okt. 28. 13:05
 9/17 anonim ***** válasza:
Én akkor is autópályán mennék, ha pár perccel több lenne, mert jobb az útburkolat.
2020. okt. 28. 13:11
 10/17 A kérdező kommentje:
reggel 8 indulàs du 1 a visszaút indulàs
2020. okt. 28. 13:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!