Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hány óra múlva vezethetek...

Hány óra múlva vezethetek ivás után?

Figyelt kérdés

11:45-kor ittam egy nagyon kicsit. De reggel 9-kor vezetnem kell!

Vezethetek?

A pohár legaljától számítva 1cm vastagon.

Semmin nem változtat, nem leszek részeg, és nem is lehetek, (szerintem genetika) magyarán nem tudok részeg lenni.

DE! A megfujatják velem a szondát? 9 óra alatt lemegy a véralkohol szintem?

2020. okt. 25. 23:46
 1/9 anonim ***** válasza:
64%
Attól függ, hogy mit ittál és mennyit.
2020. okt. 25. 23:58
 2/9 A kérdező kommentje:

Pálinka. Azon belül barack és 62 fokos.

Kóstoló volt, 1cm a pohár aljától mérve. tehát kevesebb, mint a pohár átmérője, mert összeszűkül Ettem utána egy szendvicset, ha az számít...

2020. okt. 26. 00:01
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Bár, ha jól értem, akkor nagyjából 1 korty akármit ittál, ami simán kimegy reggelig, még ha abszint is volt.
 4/9 anonim ***** válasza:
44%
Rég kiment belőled.
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy este 11:45? 😃 Mindegy, reggelig kimegy az is. Ennyi be sem kerül a véredbe egyébként, még gyomorbol felszívódik.
2020. okt. 26. 00:03
 6/9 A kérdező kommentje:

3: hát ja. igen. Bőven egy korty alatt lement. Mondom, kóstoló volt, vasárnap van, ismerőséknél voltam haverkodni.

5: ahaa, igen este 11:45. ami most volt 22 perce.

Egyedül a szonda miatt aggódom.

2020. okt. 26. 00:08
 7/9 anonim ***** válasza:
29%
Én is akkor ittam, pont mikor Bobby befejezte a streamet :D holnap reggel megyek vezetni én is. Nem parázok mert egy dagadt állat vagyok 130 kg és szerintem mikor lehúztam már le is bontotta a belem a alkoholt már most vezethetnék. 50 fokos mandarin pálesz mézzel. Fél kávés pohár.
2020. okt. 26. 00:14
 8/9 A kérdező kommentje:

Murphy törvénye.

Nem fogjátok elhinni mi történt. Megfujattak. Hogy tudtam.

Az ég világon semmit nem jelzett, a 24 órás kérdésre meg meg az volt a válaszom, hogy egy korty kóstoló volt 10 órája.

Azt mondták, hogy még az 5 perces szájvízre sem jelez ki, úgyhogy minden rendben! Köszi!

2020. okt. 26. 09:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Lol.

Hát, igen várható volt, hogy nem fog kimutatni semmit, de így legalább te magad győződtél meg róla.

2020. okt. 26. 22:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!