Tippek első motoros vizsgához?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Délelőtt lesz az első forgalmi vizsgám, A2 kategória. Van esetleg valami tippelek, tapasztalatotok amivel tudnátok segíteni egy kezdő vizsgadrukkost? Előre is köszönöm szépen a válaszokat.2020. okt. 7. 16:49
2/3 anonim válasza:
Figyelj, szabályosan közlekedj, ne vakon menj a másik után.
Motoros vizsgán általában kettessével mennek a vizsgázók, és nem ritkán bukik mind a kettő azért, mert az első csinál valami hülyeséget, a másik meg gondolkodás nélkül követi.
3/3 anonim válasza:
Ja igen. Nekem vizsgahelyzeten kívül volt olyan, hogy követtem a szembesávba az előttem lévőt. Pedig addigra már volt 5000 km-nyi A2-es tapasztalatom...
Figyeld a táblákat, ne kövesd vakon az előtted lévőt. Próbálj meg nem izgulni túlságosan. Ne felejtsd el az indexet visszavenni. Hajrá, sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!