Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért nem elfogadott a városba...

Miért nem elfogadott a városban futva közlekedni?

Figyelt kérdés
Sokszor előfordul az velem, hogy kénytelen vagyok pár percet futni a vasútállomásig, mert ha nem futva tenném meg ezt a távot, akkor nem érném el a vonatot és várhatnék két órát a következőre. Ez nem trehányság miatt van hanem, mert egész egyszerűen hosszútávon nem, vagy csak jelentős áldozat árán tudnám máshogy megoldani.Pár forró nyári napot leszámítva sohasem szoktam megizzadni pár perc futásban. Futás közben mindig kapok néhány megvető pillantást. (természetesen csak, akkor futok, hogyha ezzel a közlekedésben résztvevő többi embertársam, nem veszélyeztetem/zavarom vagy akadályozom)

2020. okt. 4. 17:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell nézelődni, ha futsz előre nézz. :)

Én is állandóan futok a buszhoz, mert nem akarok 20 percet várni a következőre.

2020. okt. 4. 17:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Irigyelnek...illetve a fizikai erőnléted. Nem kell túlkombinálni. Ez ilyen egyszerű.
2020. okt. 4. 18:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Akik rendszeresen futnak, azok gyakran így járnak munkába, tehát napi 1x vagy 2x 5-10 km-t lefutnak.
2020. okt. 4. 18:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak beképzeled azokat a negvető pillantásokat, egy futó ember általában nem vált ki semmilyen érzelmet.
2020. okt. 4. 18:46
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Talán mert negatív kicsengése van.
2020. okt. 4. 18:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A futó ember feltűnő. Ha valaki szalad, akkor sokan önkéntelenül is odanéznek, ennek talán evolúciós oka lehet. Valószínűleg nem megvetéssel pillantanak rád, ezt már csak te képzeled hozzá.
2020. okt. 4. 20:42
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Kizártnak tartom, hogy emiatt bárki megvetne. Nyilván bennünk van még, hogy ha fut valaki, akkor ott bizony kardfogú tigris is lehet a közelben , az pedig veszélyes ránk nézve is. Innentől kezdve méregetjük a futó embert.
2020. okt. 4. 20:45
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább mert nem épp megszokott, más mikor valaki egy parkban fut és más mikor az utcán. Meg ugye van az emberekben egy oylan reflex, hogy aki fut az valami vagy valaki elől menekül.
2020. okt. 4. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!