Más volt így ugyanígy?
Figyelt kérdés
Csinálom a jogsit már a 30 órát levezettem és utána vettem még 10et és már csak 2 van de még nincs vizsgaidőpontom. Oktató szerint vegyek még órát, magamban úgy érzem hogy azért jobban megy csak még nem mindig döntök magabiztosan önállóan, másnak hány óra alatt lett meg a jogsi,mert már kicsit elkeseritett hogy még mindig nem vizsgázok.2020. szept. 28. 17:55
1/4 anonim válasza:
Nekem 30 óra után elsőre meg lett, de előtte már 3 éve motoroztam. Ha úgy gondolod készen állsz, kérhetsz időpontot a vizsgára, 30 óra után ez a te döntésed. Az oktató tanácsolhatja a plussz órákat, de nem kötelezhet rá. Nekem kicsit fura volt az a rész hogy nem mindig döntesz magabiztosan, önállóan. Ezt kifejtenéd? Az is megeshet hogy tényleg nem állsz készen a vizsgára és ezt most nem sértésnek szánom. Mindenki máshogy tanul, másban jó. Van aki 30 óra alatt, van aki 40-50 óra alatt tanulja meg. Ez ne keserítsen el. (Nem kizárt az sem hogy az oktató csak plussz pénzt akar kicsikarni belőled, de nem is ez az első amire gondolnék)
2/4 anonim válasza:
>>> "jobban megy csak még nem mindig döntök magabiztosan önállóan"
Akkor még határozottan vegyél órákat, erre szükség lesz a forgalomban. Párom is így volt, neki 50 órával lett meg, de azóta jól vezet.
3/4 anonim válasza:
Mit értesz azalatt, hogy nem döntesz magabiztosan önállóan? Mármint, milyen szituációban nem vagy magabiztos? Amúgy nekem 30 órával meg lett elsőnek a vizsga. Én úgy mentem vizsgázni, hogy a vizsga előtti órákon annyi baromságot csináltam, hogy az csak na, az oktató is tökre ki volt rám akadva, viszont úgy általánosságban véve magabiztos voltam. De szerencsére a vizsgára összeszedtem magam, és sikerült. Amúgy szerintem ne légy elkeseredett, nemsokára te is eljutsz a vizsgáig. :) De azért is kérdezem, hogy miben nem vagy magabiztos? Mert arra kéne még rágyúrni valahogy, és akkor meg is lennél. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Hát nem mindig nézem a tükröt es a holtteret tájékozódásba talán, autókezelés már megfelelő szerintem.
2020. szept. 28. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!