Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Tu egyetértetek azzal,hogy a...

Tu egyetértetek azzal,hogy a jogosítványoknak lenne egy maximum korhatára is?

Figyelt kérdés
Sok olyan véleményt hallottam,hogy lenne egy max korhatár(valaki szerint 75,valaki szerint 80év),ami után senkinek se lehetne jogosítványa. Nektek mi a véleményetek erről?
2020. szept. 14. 22:54
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem sok 60+os embernek sokkal jobbak a reflexei, mint wgy atlag Z generacios fiatalnak, aki egesz nao a telefonjat nyomkodja. Szimplán azert, mert keptelenek egyszerre tobb helyre figyelni.Nekem a nagybatyam 95 eves koraban is levezetett Frankfurtbol Budapestre, ehhez kepest sajnos nagyon sok balesetet okoznak a frissjogsis fiatalok. Alapvetoen szerintem se kortol, hanem bizonyos orvosi szempontoktol kellene hogy fuggjon.
2020. szept. 19. 01:17
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy a jogsit elvennék páran az idősektől, de dolgozniuk ettől függetlenül még kell.

Akkor lenne "korrektebb" ez a gondolat, ha nem kéne az embereknek a hetvenes éveikig dolgoznia. És nem, ezen a problémán a 65 év feletti ingyenes tömegközlekedés nem segít. Ha valaki 65 éves koráig nem járt rendszeresen busszal, később sem fog...

2020. szept. 25. 11:45
 23/23 anonim ***** válasza:
Szerintem egy minimum korhatar is kellene. Ha valaki nem tul szerencsetlen megkapja a jogsit, onnantol kezdve meg masok elrtevel játszik. Tisztelet a kivrtelnek, de nagykn sok fiatal is van, akiken latszik, hogy nincs sok vezetesi tapasztalatuk megis olyan eletveszelyes menovereket hajtanak vegre teljesen feleslegesen, ami egy masik autos halalt is jelentheti. Pont tegnap irtak egy ilyen balesetrol. Eppen ezert a kor csak egy valtozo, egeszsegi allapot sokkal fontosabb.
2020. szept. 25. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!