Budapest parkoló bérlet? Létezik?
Beírtam, de semmi érdemi, gugli bácsi csak a parkoló házakat adta ki.
Kaposváron úgy van, hogy bemegyek a Kapos Holdingba megnyomom a parkolás ügyintézés menüpontot , 1 perc mire sorra kerülök, előveszem a Kaposvár kártyát ami 10% kedvezményt ad bemondom a rendszámot, utcán és kifizetem a 4500 forintot kapok érte egy havi bérletet.
Nos, én mennék fel Budapestre éjszakás melóba, ahol héderelnék nappal az fizető parkoló, 15. kerületben lenne a kecó, ott fizetős, nem voltam még Budapesten csak a vidámparkba 8 évesen. Nem tudom , hogy hol meg hogyan lehet ott parkoló bérletet venni akiket ismerek nincs autójuk.
Tudok venni esetleg havi bérletet, hogy mondjuk mindenhova érvényes legyen ? Mert lehet csak 3 utcára tudok megállni.
A XV. kerületben nincsen fizetős zóna. Nézz utána, melyik kerületről van szó, mert a pontos szabályozás sajnos kerületenkènt változik.
Általános megoldás még az, hogy bejelentkezel arra a lakcímre, ahol tulajdonképpen lakni fogsz, így a helyiek kedvezményes parkolási engedélyére leszel jogosult - már persze ha lakástulajdonos nem használta már ki ezt a lehetőséget önmaga.
Vagy nem használod a kocsit, ingyenes helyen leteszed és jàrsz tömegközlekedéssel.
Teljes Budapestre nincs ilyen, pontosan azért mert akkor mindenki mindenhová autóval járkálna, még nagyobb dugók lennének és nem lenne sehol parkolóhely.
Amelyik kerületben be vagy jelentve, ott tudsz kérni ilyen engedélyt.
Illetve magánparkolókba, mélygarázsokba tudsz váltani bérletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!