Mért van az, hogy a ledudáló, türelmetlenkedő autósok
döntő többsége nagy prémium márkát hajt?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kezdő vezető, napi szinten autóval járok már 20 éve. Céges autókat is rendszeresen vezetek hosszabb távon. A saját autóm nem is régi, nem is gyenge, a forgalom ritmusát mindig igyekszem felvenni. De ha lassítani merek beláthatatlan stop táblás kereszteződésben, vagy a sor elején nem lövök ki már piros-sárgára váltó lámpánál, akkor kapom a dudakoncertet a tükörben hadonászó emberkékkel. Aztán 40-es korlátozásnál ha 55-el gurulok, hatalmas kormánymozdulatokkal felbőgő motorral 80-nal kielőz. Az csak mellékes, hogy a következő lámpánál hatalmas fékezés és ugyanott vagyok közvetlenül mögötte...
Mért van az, hogy ezek az egyének soha nem mondjuk Suzukikban, Daciákban, vagy régebbi hasonló autókban ülnek, hanem nagy, általában sötét színű német prémium autókban? Van ennek valami pszichológiai magyarázata, hogy az ilyen autóban ülő emberek mitől frusztráltabbak, mint az átlag?
Nekem pont nem igy tűnik. A nők erőszakosak az oké.
A kis lepukkant autósok na azok agresszívek, de a drága autósok udvariasak.
2020. szept. 10. 12:02
12/16 anonim válasza:
Abban is van valami amit előttem írnak. A kis lefingott 205-össel könnyebben arcoskodik meg nyomul a paraszt, annak már olyan mindegy hogy megnyomja-e vele a másik kocsit vagy sem, viszont egy méreg drága prémiumra akinek esze van vigyáz.
2020. szept. 10. 12:07
13/16 anonim válasza:
Egyre gyakoribb, hogy az új, méregdrága prémium autósok nagyon türelmesek és nyugisak. Nem tudom, hogy miért lehet ez, de pl valamelyik nap egy nagyon nehéz helyről kellett kijönnöm. 10 autó nem engedett be, majd egy fiatal, fekete X5ös BMW állt meg, és engedett ki.
2020. szept. 10. 13:25
14/16 anonim válasza:
Mert nagymenő manó tsávóknak érzik magukat, akik szerint csak ők, egyedül ők dógoznak ebben az országban, így nem szabad akadályozni őket a közlekedésben, mert az idő pénz...
2020. szept. 10. 20:07
15/16 anonim válasza:
#13 Felénk is van ilyen, gondolom mert a nyugdíjas fogorvos úr nem siet sehova és türelmes :)
2020. szept. 10. 20:23
16/16 anonim válasza:
A hiba nálad van... tudod olyan ez, hogy ha egy Opel, Ford bármi előz meg szinte észre sem veszed, ha Merci, BMW vagy bármi hasonló, akkor már árgusan azt figyeled milyen szabálytalanságot szúrsz ki vele, ha meg meg is előz, akkor hajaj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!