Napi 140km ingázás egy régi Swifttel? Bevállaljam?
Figyelt kérdés
Kaposvár Pécs naponta oda s vissza. Vagy egy kis Swiftem, nem tudnék busszal menni mert Pécsen teherautóznék ha nincs kollega aznap reggel szólnak akkor be kell plusszba vállalni pár kanyart meg nem lehet pontosnak lenni a fuvarozásban elengedhetetlen a saját autó. Merjem vagy inkább ne? Eleve eszi az olajat 1000km/1liter, nem fog meghalni a motor? Töltök utána , vagyis 100km/1decit , attól felek elmegy a kompresszió egy alkalommal aztán bukik a terítés.2020. szept. 8. 23:53
1/9 anonim válasza:
Ha van más lehetőséged inkább ne.
3/9 anonim 

válasza:

Nézd, ugyan épp most nincs ordító munkaerőhiány a fuvarozásban, de mindenki tudja, hogy ez csak időleges. Szerintem nyugodtan kommunikáld a leendő munkáltatód felé, hogy adott esetben kieshet alólad a ló munkába menet, van-e B terv, ha épp nincs buszod olyankor? Aztán ha ezen problémáznak, az nem a te optimális munkahelyed és keresel tovább.
4/9 anonim 

válasza:

Ha nincs más akkor vállald be, csak szólj ott hogy lehet akár hiba is ezzel .
5/9 anonim 

válasza:

Én is azt mondom hogy jelezd hogy öreg autóval fogsz bejárni amivel bárhol bármikor lehetnek problémák és hogy erre készüljenek fel hogy előfordulhat. Ha igazán fogsz nekik kelleni akkor úgy is találnak erre jó megoldást, vagy munkába járós autót kapsz vagy olyan teherautót tesznek alád amivel hazamehetsz, maximum hétvégére kell otthagynod vagy ha szabadságra mész.
Szomszédomnak 60km-ert kell mennie a telephelyig ugye a saját autójával ment eleinte, és fizették neki az üzemanyagot, de 1 hónap után rájött a főnöke hogy egyszerűbb ha a céges autót odaadják neki így azzal nem is kell mindig mennie a telephelyre főleg ha reggel valahol cuccot kell felvenni mondjuk útközbe vagy a lakhelyétől kisebb távolságra kell mennie akkor így egyszerűbb.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem opció, mert teherautóval behajtani ihos van a lakhelyemen meg. 15t cuccal meg nem akarnék bepfátlankodni,így is pár év volt kiharcolni, hogy én hol állok meg hol nem. Mondták, hogy odaadják , de inkább keresek másik melót.
2020. szept. 9. 15:17
7/9 anonim 

válasza:

Ruházz be egy autóra, ha muszáj ezen a távon ingáznod. Ha most egy Swift 1 liter olajat bever 1000 kilóméteren, akkor hetek kérdése, és tuti meg fog halni teljesen a motor ekkora távoknál. Az már teljesen a végét járja.
8/9 A kérdező kommentje:
De hogyan ruházzak be? :D inkább motort nézek 30-ért kapok g13ba-t. Elvittem szerelöhöz amúgy délután, mondta, hogy van egy kuncsaftja 4 éve így jár a kocsival Nagykanizsára naponta. Bátor.
2020. szept. 9. 23:53
9/9 anonim 

válasza:

Ha jó a fizetés akkor amíg bírja menny vele utánna vegyél egy dízelt tök olcsón van már golf 3 1.9tdi és hasonlók amik bírják a hosszú utakat .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!