1500km-re mennyi költségeid lennének?
Figyelt kérdés
Személyautó, oda vissza út, benzin és kopásköltségekre gondolok. Várom a válaszokat!2020. szept. 5. 12:21
1/6 anonim válasza:
A benzinköltséget ki tudod számolni, általában olajra, gumira, kopásra megduplázzuk az üzemanyag költséget.
2/6 anonim válasza:
6000 köbcentis amcsi állat, vagy 800 köbcentis Daewoo Matiz?
Idióta kérdésre, idióta válasz:
35000-250000-ig
3/6 A kérdező kommentje:
Nem Sportauto, hanem átlag sedan-családiauto, és azért kérdezem, mert nem értek a témához, előre is skoszonom a válaszokat!
2020. szept. 5. 12:35
4/6 anonim válasza:
Hát így hasraütésszerűen... mondjuk kb. 60-70 ezer, ha hozzávetőlegesen beleszámoljuk az útra vetített karbantartási kiadásokat is.
5/6 anonim válasza:
Szerintem olyan 100000-et számolj nyugodtan és ha marad valamennyi akkor jól jársz.
Persze ehhez még az autópálya dijakat hozzá kell adni, ami nem tudom hogy merre akarsz menni.
6/6 anonim válasza:
Annyira nem értesz a témához, hogy nem tudod mennyit fogyaszt az autód?
Nekem dízelem van. 7 liter körül eszik vegyesen. Szóval ennyivel számolnék. Plusz pályadíj és hasonlók. Ha egyszer, szívességből kell valakit utaztatni vagy hasonló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!