Ha folyamatosan meg bukok a KRESZ próba vizsgán, akkor semmi értelme elmenni a vizsgára se?
Figyelt kérdés
Az a baj nagyon nehezen tanulok, nem is értem hogy képzeltem ezt az egészet. Kérdésekre a választ se bírom megjegyezni sokszor. Elég ha meg csavarja a kérdést már be kavar engem. Amit eddig megjegyeztem azt is iszonyú nehezen. Már 45 ezer forintom benne van ebben, ki van fizetve a kresz vizsga is. Sajnálom ezt a pénzt be bukni de szerintem nem nekem való ez. Szóval nem tudom mi legyen, egyébként etitanban tanultam. Szerintem úgyse megyek át a kreszen.2020. szept. 4. 12:13
11/15 anonim válasza:
Nem tudod elolvasni a tankönyvet, nem érted a szabályokat?
Interneted van, hiszen ide tudsz írni. Nézegesd e kresz professzor videóit. itt van: https://www.youtube.com/channel/UCS1CqNuO8JEML8py-0Sablw
12/15 A kérdező kommentje:
Igen őt ismerem, valóban jól magyaráz meg is nézem a videóit mindig. Viszont nem tudom való e ez nekem. Sajnos nincs annyi pénzem havonta hogy városban lakhassak albérletben. Mert ha ott laknek biztos nem foglalkoznék jogsival.
2020. szept. 4. 15:17
13/15 A kérdező kommentje:
Amúgy még annyi hogy az a baj ezzel a tavoktatassal hogy ez csak annak jó aki már tudja a kreszt. Mondjuk apja megtanitotta, vagy volt jogsija csak elvették. Kezdőnek nagyon nem szuper ez. És az interneten is ezt olvasom, mások is mondják. Szóval csak azért írom le, ha valaki be akar iratkozni autós iskolába, és olvassa itt ezt, az ne menjen tavoktatasra. Én is csak azért mentem mert innen nem tudtam volna bejárni a tanfolyamra, mert pont rossz időpontban tartják. Vidéki élet kicsinál.
2020. szept. 4. 21:43
14/15 A kérdező kommentje:
Mert egyébként teljesen más ha valaki elmagyarázza, meg veszek egy kresz könyvet, az lett volna a jó.
2020. szept. 4. 21:45
15/15 anonim válasza:
40 evesen csinaltam meg ugy, hogy elotte soha nem vezettem,csaladban nem volt auto, massal se tudtam vezetni. Vagyis teljsen nullarol indultam,ugy hogy nem is erdekelnek igazan az autok, csak az elet rakenyszeritett a jogsira. Minden elsore sikerult, mert muszaj volt.
Fejezd be a rinyalast es tedd oda magad, csakazert is mutasd meg, hogy megtudod csinalni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!