Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Érvényes a bérlet?

Érvényes a bérlet?

Figyelt kérdés
Sülysáptól Budapestig írja a vonat bérlet. De az ugyanúgy visszafele is jó? Mármint Pestről Sülysápra is használhatom?
2020. szept. 4. 06:37
 1/5 anonim válasza:
100%

Persze

Nem irányra hanem vonalra vonatkozik, oda és vissza. Ha a 2 település közötti településről indulsz és valamelyik köztes hely a cél is, vagy valamelyik kérdésben szereplő, arra is érvényes!

2020. szept. 4. 07:53
 2/5 anonim ***** válasza:
41%

A rovatot sem sikerült eltalálnod, mert ez közlekedés.

Meg ha az eszed használnád, akkor gondolkozz már el azon, mekkora hülyeséget kérdezel. Nem! Visszafelé külön bérlet kell. Találkoztál már ilyennel? Jegy lehet egy útra érvényes, meg oda-vissza.

Sehol nincs olyan utazási bérlet, amelyik csak egy irányba szól.

2020. szept. 4. 10:18
 3/5 A kérdező kommentje:
kEdVeS 2-es a Közlekedéshez írtam és csak megkérdeztem mivel bizonytalan voltam. Szépen és normálisan is lehet válaszolni. Nem kell full kocsognek lenni. Elég egy nem vagy egy igen.
2020. szept. 4. 14:13
 4/5 anonim ***** válasza:
46%

Utazásban volt, nem közlekedésben. Az nagyon nem az.

és változatlanul azt mondom, hogy jut eszébe valakinek az, hogy egy bérlet csak egy irányba jó. Ez olyan, mintha egy belépőre kérdeznéd, hogy azzal ki is lehet jönni, vagy csak befelé érvényes.

2020. szept. 4. 14:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen jó, de ez egészen nyilvánvalónak kellene lennie.
2020. szept. 4. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!