Abba kellene hagynom a jogsit?
Figyelt kérdés
80.óránál tartok. 50.ben volt egy vizsgám ami sikertelen lett, 10 hibapont összegyűlt. Azóta nem kér időpontot az oktatóm, mert szerinte így nem lehet ezt csinálni ahogy én csinálom. Egyébként szerintem jól megy. A vizsgabiztos úgy köszönt el, hogy ha veszek még 15 órát akkor biztos átmegyek a második vizsgán. Az oktatóm egyre idegesebb, kiabál, eddig nyugodt volt, nem érti hogy miért nem akarom, mert azt lássa rajtam hogy én nem is akarom igazán ezt a dolgot. De nagyon is szeretném végre megszerezni a jogosítványom. Parkolás, minden jól megy, annyi a hibám, ami miatt nem enged vizsgára, hogy motiválatlan vagyok, és megállok elsőbbségadás kötelező táblánál is, amikor ott csak lassítani kellene. Nekem úgy sokkal biztonságosabb, és jobban fel tudom mérni a helyzetet ha nem csak behajtok egyesbe abba a kereszteződésbe, hanem rendesen meggyőződök róla, hogy mehetek. Úgy érzem, már csak a pénz kell neki. Már nem is oktat, mint az elején, csak megyünk a városba, és ha véletlen lefulladok akkor ordít.2020. aug. 20. 18:20
1/7 A kérdező kommentje:
Vagy váltsak oktatót? Bezzeg amikor meg nem állok meg az elsőbbségadás táblánál , hanem lassan begurulok akkor meg befékez hogy lassabban, meg hogy álljak meg. Ezt is ő nevelte belém rosszul.
2020. aug. 20. 18:26
2/7 anonim válasza:
Keress mást , addig stikában gyakorolj haver stb autóján , este piactereken stb vezessetek .....
3/7 anonim válasza:
Már régen le kellett volna cserélned..
4/7 anonim válasza:
Válts oktatót... A leírtak alapján ez a diagnózisom.
5/7 anonim válasza:
Nem mindenkinek való a jogsi egyáltalán, de a leirasod alapján veled nincsen különösebb gond. Szoval váltás oktatót minél hamarabb, 80 óra nagyon gáz. .
6/7 anonim válasza:
Hagyd abba , mem neked baló ez.
Jobb ha nem vizsgázol le és aztán szalafnál neki bárkinek.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem szeretném abba hagyni, nyilván a pénz miatt is, már több mint fél millió forintom benne van. Ha nem megy akkor miért nem mondja meg hogy reménytelen vagyok? Miért biztat hogy jó lesz, csak legyek motivált? Ez milyen kifogás már. Á hagyjuk.. Váltottam, mondtam hogy mondja meg ha esélytelen, akkor abbahagyom, szerinte meg nagyon is jól megy, gyorsan felveszem a ritmust, nem félek, és élvezem a vezetést. Jövőhonapban vizsgázom
2020. aug. 26. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!