Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A benzinkúton a kutas köteles-...

Hellospring kérdése:

A benzinkúton a kutas köteles-e megkérdezni, hogy tankoltam-e vagy sem? Vásárolok a shopban más termékeket is, s fizetésnél meg kell-e kérdeznie a vásárlótól, hogy volt-e tankolás (OMW)? Hol tudok ennek utánanézni? Üzletszabályzat?

Figyelt kérdés

#tankolás #OMV #benkzinkút
2020. aug. 15. 11:46
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Meg ilyen is volt már, hogy mamika bejön tankolni, hatodik próbálkozásra padlógázas kuplungozás mellett sikerült legalább másfél méterre megállni a kúttól, szóval végre tankolhatott neki a kutas, majd mamika beszállt és 1-2 próbálkozást követően simán elhajtott. :D

Szerintem azt sem tudta, melyik bolygón van. :D De egyébként utána simán kiment a forgalomba, hogy kapna defektet az ilyen háziorvosa.

2020. aug. 15. 13:04
 12/28 A kérdező kommentje:

TEHÁT HA NEM LENNE VILÁGOS (mert látom a rosszindulat jelen van):

Bemész a kútra, tankolsz veszel még néhány terméket, s fizetsz, de NEM VESZED észre, hogy a kutas nem számolja fel a tankolásodat, mert nem számolod meg a visszajárót. De az átadott címletből látszik, hogy nem csak a csokit akarod kifizetni.

Ha a belső szabályzatban benne van, akkor köteles megkérdezni.

Kiváncsi lennék, más mennyire örülne neki, ha feljelentést kapna egy olyan helyről, ahová heti szinten jár tankolni..

Egyébként meg van aki elfelejti, van aki simán elhajt véletlenül, s van aki szándékosan elhajt..

2020. aug. 15. 13:09
 13/28 anonim ***** válasza:
76%

Részemről itt 3 furcsaság is van azért... egyrészt ki fizet még mindig készpénzzel 2020-ban, én szerintem 10 éve nem használtam KP-t boltban/vásárlásra.

A másik, ha valaki még mindig KP-t használ, azért a visszajárót csak megnézi, nem? Főleg ha tízessel/húszassal fizet.

A harmadik, ha én odamegyek a kasszához és mondjuk több mindent veszek, mindig sorolom hogy lesz ez, az, meg az egyes/kettes/stb kút. És még nem hallottam, hogy valaki ne így csinálná. Meg azért szerintem elég nehéz elfelejteni, hogy ja igen teletömtem a bömöst benyóval.

2020. aug. 15. 13:18
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Te tényleg ekkora császár vagy, hogy nagy címlettel fizetsz de nem számolod meg a visszajárót?

Apa, gyere hozzánk tankolni ezentúl. Komolyan mondom, kapsz 2 százalék kedvezményt, csak tartsd meg a jó szokásodat és soha ne számold meg a visszajárót! :D

2020. aug. 15. 13:18
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Látom kötözködős kérdést sikerült feltenni..

Én pont teszek rá, mi a dolga a kutasnak..bemegyek, mondom a számát a kútnak, ő még megkérdezi amit kell, fizetek oszt jónapot. Volt hogy ötezerrel kevesebbet adott vissza, szóltam, egy kicsit tűnődött, aztán odaadta a kassza szélén előkészített ötezrest...-ja, bocs ez lemaradt..

Nem jelentgetek senkit..

2020. aug. 15. 13:22
 16/28 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező kötözködős beugatásai jelentve.

Kitalál egy mondvacsinált kérdést, majd nagybetűs kiabálással leugat mindenkit, aki nem az őnagysága által előre elképzelt választ adja.

Mindenki hülye, csak ő helikopter.

Annak külön gratula, aki néven szólította a privát k_vaanyázása után ezt a szerencsétlen véglényt.

2020. aug. 15. 13:31
 17/28 A kérdező kommentje:

Mivel jelenleg lehet készpénzzel fizetni, ezért igen, szoktam használni. Szerencsére többször fizettem ott bankkártyával, ezzel tudom igazolni, hogy rendszeresen oda járok.

Nem vagyok császár, csak siettem, de egy ilyen mentalitású embernek, -mint te- inkább azt tanácsolom, menjél el dolgozni egy rendes helyre, hogy te se vedd észre, ha egy tízessel több van a pénztárcádban. És akkor talán nem süt az irigy gondolkodásmód belőled..

Engem se nagyon érdekel mi a kutas dolga, de nevetséges az eljárási mód.. Szívesen kifizetem, nem érdekel, de az, hogy lopással legyek megvádolva, és ezért indul ellenem rendőrségi eljárás az egy kicsit nevetséges..

Tehát kp-val lehet fizetni, sajnos nem számoltam meg a visszajárót - hisz feltételeztem, hogy jól ad vissza.

Nem gondolom, hogy ne mondtam volna, hogy hányas kútat szeretném kifizetni, pont ez a problémám.

Tehát én nem látom sántítani a helyzetet, de kinek mi..

2020. aug. 15. 13:35
 18/28 A kérdező kommentje:

Én nem írtam senkinek privát nem tudom mit, de gratulálok!

Egyébként meg ahogy elnézem te vagy az, aki minősíthetetlen stílusban kommunikál velem!

2020. aug. 15. 13:37
 19/28 anonim ***** válasza:
88%

Sokan mennek kútra vásárolni tankolás nélkül. A kasszás max megkérdezi fizetés előtt, adhat-e még valamit. Na legkésőbb ekkor illene beugrani hogy vaze a 2-es kútnál telenyomtam a tankot, azt üsd hozzá "sziauram, köszöntem"

Most fizetés nélkül távoztál, TE hibáztál. Nem kell rákenni másra, tanulópénz, legközelebb figyelsz.

De amúgy is mekkora lúzerség a visszajárót legalább kilóra nem megnézni, ott számolják le előtted a pultra, hangosan.

2020. aug. 15. 13:44
 20/28 A kérdező kommentje:

Nem is értem, mi alapján mersz valótlant állítani, de ismételten gratulálok hozzá.

A hozzászólásokból is látszik a szinted, és csak azért irogatsz ide, hogy a másikat savazd.

2020. aug. 15. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!