Honnan tudom, hogy lakott területen kívüli főútvonalon éppen 70 vagy 90 a seb korlát?
12 alkalommal voltam vezetni eddig és még mindig nem tudok rájönni, hogy mi határozza meg azt, hogy egy főútvonalon 70 vagy 90 a határ.. Megyünk a főútvonalon ekreken 50-el. Elhagyjuk a lakott területet (tábla áthúzva) akkor felgyorsítok 70-re és rámszól az oktató, hogy menjek már gyorsabban feltartjuk a forgalmat.
Aztán. egy másik városban (távolsági vezetés) ugyanez a szitu és rámszól, hogy azért a 70-et tartsuk.
Na. utólag megnéztem google maps-en, NINCSEN 70-es tábla azon a szakaszon!
AKkor most mi van?
Attol mert a maps-en nincs, a valoeletben barmikor kitehetnek egy uj tablat, es a maps nem fogja masodpercenkent frissiteni😅
Normal esetben lakott teruleten kivul 90, amennyiben nincs sebessegkorlatozo tábla. Keresztezodesek, nagyobb kanyarok esetében szinte mindig 70es van
A google maps nem interaktív.
Lehet, hogy akkor még nem volt tábla mikor az a rész készült, de mostmár van. Csak te nem vetted észre.
A Maps nem mindig az aktuális adatokat mutatja.
Amennyiben nincs korlátozás, akkor a lakott terület végét jelző jelzőtábla után valóban 90-nel mehetsz.
Az adott esetről egyszerűbb volna az oktatót kérdezni.
2020 júl 24 a frissítés dátuma a google szerint.
Anyámmal is jártunk arra és nincs tábla. Olyan, hogy nem vettem észre olyan nincs. :) Olyankor szól az oktatóm. Most nem szólt, tehát nem volt mit nem észre vennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!