Miért mennek olyan gyorsan, többnyire felnőtt férfiak elektromos rollerrel a járdán? Az ilyet nem bünteti a rendőr?
Be kell ijeszteni egy elélépéssel, aztán csúszik majd a taknyán.
Ha száguldozni akar takarodjon az útra, járdán menjen lassan.
Az úttesten csak ne közlekedjen, mert nem jármű. És mert szarrá idegeli a buszsávban szabályosan közlekedő buszok vezetőit. És mert feltart ilyenkor 100 embert.
Múltkor láttam: egy ideges Lajoska a Margit hídról hajított a Dunába a híd járdáján felállított két lime-os cuccot. Meg is tapsoltam. :) <3
Szerintem inkább a járdán menjen, minthogyha elesik és a kocsi alá kerül. Ha neked megy 20al semmi bajod nem lesz, max egy kis zöld-kék folt. Ha a kocsi neki megy meg is halhat.
Te meg tanulj meg a járda SZÉLÉN közlekedni, ne paraszt módon középen. Utálom, mikor valaki a járda közepén togyog és nem tudom kikerülni. Ha meg megkérem szépen, hogy engedjenek el akkor még én vagyok a köcsög.
Ha neked megy 20-al, azzal a 10 kilós vasdarabbal, az minimum boka vagy lábszártörés. Mivel lesből támad, simán lehet hogy le is fejel, és akkor eszmeletlenül koppan a pofád a betonon.
20-al nem közlekedünk gyalogosok között, semmilyen eszközzel...
(folytatás --#9 vagyok)
És az értelmesebb rendőrök, szerencsére, büntetik is. Járműnek, főként GÉPjárműnek úttesten a helye. Félsz? A megoldás akkor sem az, hogy a szabályosan a járdán közlekedő gyalogosok épségét és/vagy életét veszélyezteted, hanem hogy a Dunába hajítod az ilyen agyalágyultan ember- és környezetellenes dolgokat, a hatalom által sunyin és aljas hátsó szándékkal a fiatalokra erőltetett kütyüt, mint a villamos görgő (szittyául "elektromos roller"). Mint ahogy a párizsiak is a Szajnába, stb. -- szerencsére élnek még gondolkodó lények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!