Ezt a traffipaxjelzőt érdemes megvenni?
Ez a készülék elég olcsó, és körülbelül annyit is tudhat,
arról nem is beszélve hogy a radardetektor... hát a rendőrök bizony lézerrel mérnek, aminek az "ellenszere" a lézerblokkoló, de az sem ilyen árkategóriában.
Ennek a készüléknek SEMMI értelme, hamis biztonságérzetet veszel, arról nem is beszélve hogy rengeteg hamis riasztást ad majd. Amikor viszont tényleg mérnek... akkor meg biztos, hogy jön a csekk.
Ezt veszélyesebb megvenni és beszerelni, mintha úgy száguldoznál mindenféle detektor meg blokkoló nélkül hogy "csak nem mértek be.." Akkor legalább félsz :)
LÉzerblokkolót keress, olyan 70-80 ezertől felfelé, de leginkább menj lassan, a szabályokat betartva, az a legolcsóbb!
Elnézést, lézerjelet elvileg érzékel!
Az a baj, hogy mire érzékeli jó eséllyel már bemértek... lézerrel 1-2 km távolságból (ha van rálátásuk) bemérhetnek.
Blokkolót vegyél, első voltam
12:34
Én hiszek neked, biztos voltak ilyen esetek, viszont én láttam egy műsort traffipaxozásról. A riporter kérdezte, hogy mi a helyzet az ilyen lézerblokkolókkal, illetve a traffipaxjelzőkkel. A rendőr azt mondta, hogy idegesíti a dolog, de nem tud mit tenni ellene. Interneten böngésztem, nem tudom, hogy pontosan hol láttam a videót.
(az m0-n készült)
tapasztalatok:
forum.index.hu lézer és radardetektor a gyakorlatban topic.
ui: Ne vedd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!