1 éven belül szerzett teher gki után a busz gki-n kell esettanulmányt írni?
Februárban csináltam a teher gki-t ott frankón megcsináltam az esettanulmányt, de mondta a vizsgabiztos, hogy tök jó meg minden, de érzi, hogy nem megy a matek, mondtam igen diszkalkuliás vagyok, aztán kérdeztem hogy ha majd végzek a d jogsival is akkor a kell esettanulmány? Mondta, hogy nem ha 1 éven belül megcsinálom. Úgy számítom, hogy sikerült egy éven belül jelentkeznem.
Viszont találtam egy ilyet : "Egy tesztlap (SZEV) és egy esettanulmány megírása képezi az írásbeli vizsgarészt, majd autóbusz gyakorlati vezetése és a szimulátoron végzett vészhelyzet-elhárítása képezi a gyakorlati vizsgát, ezt követően egy kihúzott tételben szereplő témakörben kell a tanultakkal kapcsolatban a válaszolni."
Nyugodt napjaim voltak, hogy nem kell esettanulmányt írni, de most ez megérintett.
Jó, annyira nem vág földhöz mert tudom, de mégis többe kerül így.
Pedig az a 120 az nagyon jó, ott tanultam meg sok mindent.
Akkor fene görcsöl ezen, semmi értelme siettetni a busz jogsit.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!