Lefotózhattak? Hogy mér a traffipax?
Ma egy rendőrautó állt az út szélen, azzal a sávval párhuzamosan, amiben mentem. Ahol állt ott már 50-el lehetett menni mind a kettő sávban. de előtte kb. 20-30 méterrel 30-as tábla volt abban, amiben haladtam. Egy zebra miatt kellett 30-al menni kb. 15 m-es szakaszon. Utána egy kereszteződés feloldotta.
Most akkor mire volt beállítva? Kiket figyelt ?melyik sávot , melyik sebességet??
Kicsit parázok, mert tuti nem mentem 30-al azon a kis szakaszon, de nem tudom, hogy 45 km/h-nál volt-e több.. Az 50-et betartottam. Szerintem arra a sebességre volt beállítva, ha mérte, de nem vagyok benne biztos.
50!?? Hjajjaj! Ez már akasztás lesz! :D
Viccet félretéve... Amennyiben a 30-as táblát valóban feloldotta a kereszteződés megnyugodhatsz, mert 1000%,hogy 50-re volt nekik állítva. Olyat nem tehetnek, hogy alacsonyabbra állítják mint a megengedett, mivel a fénykép elérhető az interneten amiből ki lehetne következtetni a rendőrök bűnét.
"a fénykép elérhető az interneten amiből ki lehetne következtetni a rendőrök bűnét"
Ja, simán kiszoktam én is. Mondjuk én nem szoktam zebrán 50-el menni.
Hát, mindössze 50-60%-kal lépted túl a megengedett sebességet...
De nagy valószínűséggel megúszod, ismerve a rendőrség hozzáállását.
Köszönöm!:)
Hát reménykedek akkor..
Egyébként ez egy falu volt, nem igazán mászkált senki. Meg attól még figyelek, azért 50 még nem fénysebesség. :) de nem is biztos, hogy ennyivel mehettem, az a baj utólag próbálom visszaidézni.
Mondjuk vicc, hogy egy ilyen kis faluban, ahol kb. 5 ember megy át a zebrán egy nap, kiteszik a 30-as táblát, de városokban, ahol ténylegesen értelme lenne meg semmi, nyugodtan mehet mindenki 50-60 km/h-val.:D (pedig hát ott többször kényszerül az ember 30-al átmenni)
Gyakorlatilag egy potenciális gyilkos vagy. Nem is válaszolok neked, JeLeNTVe a kérdés és írok a rendőrsegnek is. Remélem örökre elveszik a jogosítványod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44444444!!!!!!!!!!!!444444!!!444!
Egyebként csak Vitz Elek.
Nem lesz bünti, mert 50-re lőtték be a báttyák tutkerály!44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!