Vezetési gondok?
Sziasztok
20.vezetési órámnál tartok, most kezdtük nemrég a parkolásokat. Nem állt még össze a fejemben hogy ha rosszul parkolok be és esetleg korrigálni kell , a kormányt hogy kell tekerjem? Pl csináltunk egy hátramentes parkolást, és mindig hozzáértem a szegélyhez amihez azt mondta nem szabad, azt mondta menjek előre egyenesbe és újra hátra tolatni, de akkor már merre tekerem? Vagy amikor jobbra előre kell 90fokban akkor ha tul közel vagyok valamelyik autóhoz, hogy korrigáljak , merre?
Tudom az elején vagyok de annyira butának érzem magam hogy nem tudom ezt megérteni , csak akkor tudom megcsinálni ha diktálja
Amíg nem érzel rá, addig nem fogod tudni hogy merre kell tekerni a kormányt. Ezt nem lehet bemagolni mint a szorzótáblát.
Egyébként mennyit játszottál autós szimulátorokkal? Ha nem sokat, akkor ajánlom hogy láss hozzá. Én (meg még sokan mások) onnan tanultam meg vezetni. Egyetlen egy dolog volt amit nekem meg kellett szoknom: a forgalom. Minden más megtanulható onnan. A virtuális autó ugyanúgy fordul mint a valóságos, ugyanúgy kell vele parkolni, ugyanúgy kell a kuplungot adagolni hogy ne fulladjon le, stb. Ajánlom a Live for Speed-et erre a célra. Lehet benne akadálypályát csinálni, lerakni egy csomó tereptárgyat amik elmennek parkoló autóknak. Egérrel is lehet kormányozni ha nincs rendes kormányod, de ettől még ajánlott hozzá a kormány mert a pedálokat rendesen mással nem lehet leszimulálni. És egy krumplin is elfut nagyjából ez a játék.
A részletekhez inkább nem írok, ezt gyakoroljátok oktatóval.
Ha ennyire nem megy, akkor sajnos készülj arra, hogy elmegy vele pár órád.
Egy jótanács: előre/hátramenettől függetlenül, amerre tekered a kormányt, arra fordul az autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!