Kinek milyen negatív tapasztalata van a jogosítvány szerzéssel kapcsolatban? Pl. boríték - érdekes bukás - sokat kellett várni a vizsga időpontra - gond volt a jogsi készítésénél mert rosszul vitték fel az adatait a vizsga központban...
Az oktatóm lehülyézett, nem tanított semmit, azt mondta parkolni úgy tanulok meg ahogy akarok, felhívtam egy másik oktatót, az meg elküldött szó szerint a pi csàba, hogy mit képzelek, hogy én oktatót akarok váltani. Levezettem a kötelező óraszàmot, de időpontot nem volt hajlandó adni az oktató, helyette azt mondta, hogy ostoba vagyok.
Ez 1,5 éve volt, azóta sincs jogsim.
Nekem lehet oktatót kellett volna váltanom.
Alapjáraton olyan xar kocsira váltott, amit még ő is utált, én is nehezebben vittem (de azért vezettem). Az első kocsijával legalább nem voltak gondjaim.
Az óra java része azzal ment el, hogy a családi ügyeit intézte, volt olyan, hogy óra elején elindultunk, félre álltunk, berohant egy házba és kb 20 perc után jött ki, mert a volt nejével beszélt és elgárta, hogy fizessek ezért meg a hasonló órákért.
Illetve nem igazán éreztem, hogy tanítana, csak kiabált mellettem.
Igazából én nem is éreztem magam jól a volán mögött, ezért is van az, hogy a jogsit megszerezve tovább hasznaltam a tömegközlekedést. Lehet más oktatónál nem így lett volna.
Mondjuk a másik dolog az volt, hogy nem gyakoroltak velem, amikor meglett a jogsi. Sok ember panaszkodik az oktatójára és otthon gyakorol a családdal a jogsiszerzés után.
Nálunk a család folyamatosan odázta a gyakorlást velem, 1-2 alkalommal gyakoroltak velem, de ennyi volt összesen. Eléggé féltékeny voltam a bátyámra, mert akkor még velünk élt az apánk, aki gyakorolt vele, de rám nem jutott ideje, akkorra már új életet kezdett. A bátyám rövid időn belül perfekt vezetett és vezet a mai napig.
Én nem bánom, hogy tömegközlekedek, ahogy telt az idő rá kellett döbbennem, hogy a vezetés nem nekem való és, ha mégis úgy alakulna, hpgy autót kell vezetnem, akkor már megvan a jogsi és keresek egy jó magántanárt, aki gyakorol velem.
Utolsó:
Jogsival is mehetsz autósiskolába gyakorolni. Persze így a pénzed bánja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!