Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Furgonos állásra 2éves jogsiva...

Furgonos állásra 2éves jogsival felvesznek?

Figyelt kérdés
Mik a tapasztalataitik ezzel a munkával kapcsolatban, fizetés stb

2020. júl. 8. 15:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy a munkáltató vagy a profession.hu oldal többet tudna segíteni
2020. júl. 8. 15:53
 2/8 anonim ***** válasza:
64%

Fel.

Attól függ, mit raksz bele.

Napi 8 órával havi 200 nettónál többre ne számíts.

2020. júl. 8. 16:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Milyen furgon? Nemzetközi?
2020. júl. 8. 16:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Nemzetközi meg belföld is érdekelne, de belföldön is van ilyen,hogy hetelős munka?
2020. júl. 8. 18:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem ott lenne a lényeg hogy hány éves az a papír, hanem hogy mekkora gyakorlatod van. Ezt a saját érdekedben is figyelembe kellene venni.
2020. júl. 8. 18:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Először mindenképpen belfödezz legalább pár hónapot aztán ha mennek a dolgok jöhet a nemzetközi, ne a pénz legyen először a fontos ha nem szerezz gyakorlatot.

Én nemzetközivel kezdtem most már bánom rendesen meg lehet utáltatni az emberrel nem is tudom 2-3x villan osztrákban a traffipax ami kb 90-150€ bünti 2-3x, 2x 80 helyett 100 al mentem, és egyszer 30 helyett 50 km mentem ezek mind éjszaka voltak ilyenkor álltalában látod hogy villan mert a retinádat is ki égeti a traffipax aztán németben is lehet hogy le kapott nem tudom?

Osztrákban rossz felé menten hála annak hogy sietni kellet és a gpsnek,mentem alagúton ami 11€ volt és egy másikon ami 6€ azt hiszem ezeket mind én fizettem.

Olaszban 58€ mert nem volt tikettem, rossz kapun mentem ahol csak azoknak szabadott volna menni akiknek van autópálya goboxjuk de nekem csak olyan lehetőségem volt pályára menni ahol ilyen kapu volt szerencsémr ezt a főnököm ki fizette ő is volt sofőr és jár így,ez az olasz utazás teljesen ki készített nagyon sok volt az új dolog és az ismeretlen még 2 hónapja sem furgonoztam,olcsó benzinkutat keresni szót érteni az olasszal mert angolul és németül nem mindegyik tud,ha nyelvet sem beszélsz egy kicsit sem sok lesz ez a nemzetközi kezdésnek. Belföldön tanuld meg a dolgokat papírok, árulekötés, gps kezelés és még lehetne sorolni.

Az elején nem annyira könnyű nemzetköziben kezdésnek 2 hetek nyomtam le hát mit ne mondjak,sok volt nagyon minden bajom volt,külföld akár német vagy osztrák vannak fizetős alagutak amik nem tartoznak bele a pálya díjba, igazából ezeket el lehet azért kerülni ha nem kell sietni, ja németben ingyenes 3.5 tonnásig az autópálya de néhány városnál fizetős az alagút amit a németeknél gondolom utólag küldik a büntit az osztráknál van fizető kapu ahol van egy ember és kéri a pénzt,interneten utána tudsz nézni merre van pl osztrákban fizetős alagút leginkább Tiroli részeken,arra is készülj hogy ha haza mész az elején csak aludni fogsz mert hulla leszel,minden megállás után legalább nap végén mozgás átt magadat mert eléggé tudnak fájni a vegtagjaid,hát is akármilyen fáradt is leszel mozogj és setálj mert ha nem teszed le gyengülsz, ha hajtani akar a főnök lehet mondani neki te is ember vagy,oké nem keresel annyit mint aki éjjel nappal vezet de legalább életbe tudsz maradni és még valamennyire kipihent is leszel, igaz napközben bent aludni esélytelen mert meleg van ha oda süt a nap akkor semmi esély.

Azt sem tudom már hol voltam és miket láttam annyi mindent kellet csinálni figyelni hogy le fáradtan.

Záraskent adok egy sorrendet hogy ne legyen rossz elményed egyből és ne akarj azonnal felmondani mert ez stresszel jár pedig én nagyon nyugodt tudok lenni szóval

1.Belföldi furgonozás legalább 3-5 hónap de ha több az még jobb.

2.Olyan nemzetközi furgonos cég ami 99% fix munkákat csinál például Budapes-München majd München-Bécs aztán Bécs-Budapest a lényeg hogy fix legyen aztán ha már itt jól működnek a dolgok kB 4-5 hónap de lehet ez akár 1 év is, biztosan átt tudnak rakni más fix útvonalra is ha kéred.

3.Jöhet az a nemzetközi furgonozás ahol bárhova el juthatsz és bármi megtörtenhet, igaz ez az előző kettőnél is tuti.

NE legyél olyan h.lye mint én mert akkor lehet fizetni a büntiket.

Sok sikert és balesetmenteset.

Fizetés változó,nagyon sokan kilométerben mennek 17-25ft ig álltalában de van ahol fix pénz van mondjuk ahol ilyen van ki is hajtanak de van ahol nem és van ilyen hely is,aki kilométeres az össze-vissza keres de ez a kilométeres dolog egyébként már rég be van tiltva én fix havidíjba vagyok, megsúgom neked nem olyan sok.

Átlag fizetés 200-250-300e Ft ha aludni is akarsz átlag havi 12-15 ezer km, ha éjjel nappal hajtani akarsz ami kezdő szinten nagyon sok és tönkre is vág elég hamar akkor 350-450ft de határ a csillagos ég itt kb 20-25-28-30 ezer km ami már szerintem öngyilkosság.

2020. júl. 18. 22:46
 7/8 anonim ***** válasza:
68%
Ja belföldön 140-200 ezer közötti a fizu de 200 felett is lehet keresni csak ahoz már tapasztalat is kell na meg nyomni kell neki.
2020. júl. 18. 22:49
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja még annyi szerettem vezetni de ez a 2 hónap elég volt hogy megutáljam.
2020. júl. 18. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!