Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kezdő E kategóriával a Hunland...

Kezdő E kategóriával a Hunland alkalmazna élőállat szállításra?

Figyelt kérdés
C kategóriával jelenleg dolgozom belföldön. 20 éves vagyok.

2020. júl. 8. 15:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Azt tudod ugye, hogy keleti pályán más felépítményű járművel napokat állsz sorba a határokon?
2020. júl. 9. 05:50
 12/19 anonim ***** válasza:
Gondolom láttad St Lacika 22-nek a Hunlandos videóját...én azt nem csinálnám, én tartályoson napi fuvarokat csinálok németben, ennél kevés lezserebb munka van, itt nem kell ganézni, almozni, árut lekötni, amit szinte profi szinten leköthetsz, a BAG akkor is bele tud kötni stb...
2020. júl. 9. 06:39
 13/19 A kérdező kommentje:

Régebben láttam a videót, de csak beletekergettem.

Igazából csak úgy jött az ötlet, nem ajánlotta senki.

2020. júl. 9. 12:27
 14/19 anonim ***** válasza:
azt hiszi a sok kezdo hogy a kelet izgalmasabb meg erdekesebb , aztan majd jon a meglepi :D troger emberek vagynak csak oda, volt aki azert jott el egy nyugati cegtol mert nem lehet lopni...
2020. júl. 10. 13:13
 15/19 A kérdező kommentje:
Hát passz, én még 1 liter gázolajat se szívtam le sehonnan.
2020. júl. 10. 16:29
 16/19 A kérdező kommentje:
Ha megfizetnek normálisan miért tennéd?
2020. júl. 10. 16:33
 17/19 anonim ***** válasza:
Mert vannak olyan emberek akiknek semmi sem elég, na meg benne van a vérükben, rosszul vannak ha nem seftelhetnek. :) Nagyon sok ilyen van sajnos.
2020. júl. 10. 18:17
 18/19 A kérdező kommentje:
Oké, de minek általánosítani. :D
2020. júl. 10. 20:10
 19/19 anonim válasza:
Jól van kérdező menjél csak sz@rt lapátolni 😁Igaz azt is meg kell valakinek csinálni...én biztos nem csinálnám,nagy macera az élőállat szállítás.Plusz az egész szerelvény sz@rt kilapátolni stb.Na de te tudod...
2020. júl. 15. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!