Kezdő E kategóriával a Hunland alkalmazna élőállat szállításra?
Azt az élő állat szállítást a legutolsóra kell hagyni.
Kevés attól szarabb munka van.
Biztos hogy nem.
Egyébként szerintem ne is akarj oda menni. Ha az állatszállítással kapcsolatos dolgok nem tántorítanak el (ganézás, almozás, etetés, itatás, persze mindez főként pihenőidőben, mert a munkaidőt nem lehet erre pazarolni), akkor is ott van még az állandó négykéz, lehet nyomni látástól vakulásig. Baromi fárasztó ám. Plusz heteken keresztül össze vagy zárva egy kollégával egy kamionfülkében. Nulla magánszféra. Jó esetben kijöttök, rosszabb esetben meg nem. De akkor is nyomni kell, nincs olyan hogy én ezzel meg ezzel nem dolgozok. Kezdőként meg főleg. A fülkében is te leszel az alsóbbrendű. Én is akartam hozzájuk menni, de jól átgondoltam, na meg egy facebook csoportban pár ex hunlandos kommentje rádöbbentett hogy nagyon nem nekem való az a cég. :)
Köszi a válaszokat. Még átgondolom, van 1 évem. Szívesen mennék keleti pályára, bár van más cég is nyilván más felépítményű autókkal, más szállítandó áruval csak nem nagyon ismerem őket.
#3 Gondolom mondták már, hogy jobb ha meg sem szólalsz. Érdeklődésképpen írtam ki. Amúgy semmit se szoktam itt kérdezni. Igaz nem írtam bele a kérdésbe hogy meséljenek róla de gondoltam, hogy majd anélkül is írnak infókat. Nyilván az is érdekel. Minek hivogassam a céget 1 évvel előtte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!