Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A bicikliseknek nem fáj a...

A bicikliseknek nem fáj a nyereg egy idő után?

Figyelt kérdés
2020. júl. 3. 23:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a keményebb, keskenyebb, "csőrös" nyereg vált be. Ilyennel sok hosszabb, több napos túra után se volt bajom.

A puha és széles fura mód sokkal kényelmetlenebbnek bizonyult.

Ezzel hamar azt éreztem, hogy már gágog a seggem.

Meg sokat számít a beállítás.

Nekem úgy a legkényelmesebb ha viszonylag magasan van az ülés, az alsó holtponton épp csak nincs teljesen kinyújtva a lábam.

Az ülés meg előrébb van, és a hegye egy picit lefelé mutat.

De biztos, hogy ez az egyéni anatómiától is függ.

2020. júl. 4. 08:19
 12/20 A kérdező kommentje:
Inkább gyalogoljatok!
2020. júl. 4. 09:01
 13/20 anonim ***** válasza:
70%
Amióta vettem férfinyerget azóta sokkal kevésbé fáj a hosszabbtávú tekerés :)
2020. júl. 4. 11:21
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt vettem észre, hogy a puha, szivacsos ülések rövid távon kényelmesebbek, hosszú távon viszont kínzás.
2020. júl. 4. 11:25
 15/20 anonim ***** válasza:

Én egyszer kb 45 percet bicikliztem, másnap ahogy felültem a biciklire, éreztem mennyire fáj a hátsóm

De mondjuk 10 perccel később már "megszoktam" , és nem fájt annyira. De ha leszálltam, majd vissza szálltam, ugyan úgy fájt

De amúgy lehet kapni a nyeregre 'puhítót' (bocs nem tudom mi a neve) pl decathlonban, meg most hétvégén láttam a budaörsi tescoban is, meg lehet kapni biciklis nadrágot, stb.

2020. júl. 20. 13:54
 16/20 anonim válasza:

Deee, nagyon! 2 óra után már elkezdem érezni és 3 óra után már alig tudok megmaradni. Ezért mihelyst elkezdem érezni, inkább állva bicajozok egy keveset, csak az meg a lábakból veszi ki az erőt.

Nekem nem maga a fenekem szokott fájni, azt tulajdonképp meg sem érzem, a combhajlat legfelső részénél, szinte már a nemi szervnél. Olyankor több napig aztán biztos nincs szex.

"Vicces" történet, mikor életem első hosszabb útjára mentem, egy nagyon-nagyon rövid nadrág volt rajtam, a nap végére véresre horzsolt fel a nyereg.

2020. júl. 25. 16:10
 17/20 A kérdező kommentje:

Ne már, ez durva!

(mármint hogy nincs szex)

2020. júl. 25. 16:12
 18/20 anonim válasza:
Hát persze, sokszor átterjed akár a nagyajkakig is a fájdalom, olyankor még az ülés is fájdalmas, nem hogy a szex.
2020. júl. 25. 16:24
 19/20 A kérdező kommentje:
Fordítva nem lehetne?
2020. júl. 25. 17:23
 20/20 anonim ***** válasza:
12 órán át tekertem csekély pihenőidőkkel egy kemény nyergen. Gondolom el tudod képzelni az érzést.
2021. márc. 7. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!