A bicikliseknek nem fáj a nyereg egy idő után?
Nekem a keményebb, keskenyebb, "csőrös" nyereg vált be. Ilyennel sok hosszabb, több napos túra után se volt bajom.
A puha és széles fura mód sokkal kényelmetlenebbnek bizonyult.
Ezzel hamar azt éreztem, hogy már gágog a seggem.
Meg sokat számít a beállítás.
Nekem úgy a legkényelmesebb ha viszonylag magasan van az ülés, az alsó holtponton épp csak nincs teljesen kinyújtva a lábam.
Az ülés meg előrébb van, és a hegye egy picit lefelé mutat.
De biztos, hogy ez az egyéni anatómiától is függ.
Én egyszer kb 45 percet bicikliztem, másnap ahogy felültem a biciklire, éreztem mennyire fáj a hátsóm
De mondjuk 10 perccel később már "megszoktam" , és nem fájt annyira. De ha leszálltam, majd vissza szálltam, ugyan úgy fájt
De amúgy lehet kapni a nyeregre 'puhítót' (bocs nem tudom mi a neve) pl decathlonban, meg most hétvégén láttam a budaörsi tescoban is, meg lehet kapni biciklis nadrágot, stb.
Deee, nagyon! 2 óra után már elkezdem érezni és 3 óra után már alig tudok megmaradni. Ezért mihelyst elkezdem érezni, inkább állva bicajozok egy keveset, csak az meg a lábakból veszi ki az erőt.
Nekem nem maga a fenekem szokott fájni, azt tulajdonképp meg sem érzem, a combhajlat legfelső részénél, szinte már a nemi szervnél. Olyankor több napig aztán biztos nincs szex.
"Vicces" történet, mikor életem első hosszabb útjára mentem, egy nagyon-nagyon rövid nadrág volt rajtam, a nap végére véresre horzsolt fel a nyereg.
Ne már, ez durva!
(mármint hogy nincs szex)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!