Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A bicikliseknek nem fáj a...

A bicikliseknek nem fáj a nyereg egy idő után?

Figyelt kérdés
2020. júl. 3. 23:53
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
De. Én például max. 2 órát bírok, utána már nagyon kényelmetlen. Volt hogy 3,5 órát le kellett húznom megállás nélkül, na akkor úgy szedtek le a bicikliről, mert már menni is alig tudtam.
2020. júl. 3. 23:55
 2/20 anonim ***** válasza:
95%
Nekem nem a nyereg szokott fájni (még nem mondta), hanem a hátsóm. De az nagyon.
2020. júl. 4. 00:56
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem, megszoktam. Pedig egy retro bicaj az egyik, aminek a nyergén csak egy vékony réteg bőr van. Akárki más ül rá, nem érti, hogy tudok ilyennel bicajozni :D
2020. júl. 4. 01:31
 4/20 Tabbouleh válasza:
100%
Nekem puha és ki van párnázva az ülés, szóval nem panaszkodom
2020. júl. 4. 02:03
 5/20 Tabbouleh válasza:
100%

#4 vagyok

Bocsánat, félreértettem a kérdést.

Biztosan fáj egy idő után a hátsójuk.

2020. júl. 4. 02:04
 6/20 anonim ***** válasza:
79%

Ha az ülės csövön ülsz akkor fáj!

De viccet fėlretėve ,igen ez megeshet ha a nyereg nem a te alakodhoz van igazítva.

Fiatal koromban rengeteget bringáztam ,volt hogy egėsz nap. ,"Akkor nem fájt.

Bár sokszor állva kellett hajtani ės erőtkifejteni nėmely rossz minősėgű terepszakaszon.

2020. júl. 4. 02:18
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Így nem fog fájni a keresztcsont de mondjuk le kell tekerni vagy 10 kilométert ahhoz, hogy valakinek fájjon a feneke a bicikliülésen

2020. júl. 4. 03:10
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Versenyző barátom mondja: Nincs rossz nyereg, csak edzetlen fenék.

Gyakorta túrázom bringával, és bizony egy idő után már sírni tudnék. Ha kiemelkedsz, hogy pihentesd a hátsód, csak rosszabb, megállás után újra felülni is. A legrosszabb a puha nyereg. Azt hittem én is, olyan kell nekem, de egy többnapos túra alatt, úgy szedtem ki, és dobtam a kukába, hogy csuda. Hozzá kell szokni.

Meg az sem mindegy, mennyi a súlyod, mekkora teher nehezedik arra a nyeregre.

2020. júl. 4. 05:47
 9/20 anonim ***** válasza:
72%

A régi rugósüléses bicajok voltak a jók azok nagyon kényelmesek de a rugósüléses bicikli ma már luxusnak számit

Most is lehet kapni Cruisereket ilyen rugós-párnázott üléssel csak épp annyiért már használt autót veszek

2020. júl. 4. 06:07
 10/20 anonim ***** válasza:
23%
HA fáj a nyereg, kit érdekel.
2020. júl. 4. 06:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!