A bicikliseknek nem fáj a nyereg egy idő után?
#4 vagyok
Bocsánat, félreértettem a kérdést.
Biztosan fáj egy idő után a hátsójuk.
Ha az ülės csövön ülsz akkor fáj!
De viccet fėlretėve ,igen ez megeshet ha a nyereg nem a te alakodhoz van igazítva.
Fiatal koromban rengeteget bringáztam ,volt hogy egėsz nap. ,"Akkor nem fájt.
Bár sokszor állva kellett hajtani ės erőtkifejteni nėmely rossz minősėgű terepszakaszon.
Így nem fog fájni a keresztcsont de mondjuk le kell tekerni vagy 10 kilométert ahhoz, hogy valakinek fájjon a feneke a bicikliülésen
Versenyző barátom mondja: Nincs rossz nyereg, csak edzetlen fenék.
Gyakorta túrázom bringával, és bizony egy idő után már sírni tudnék. Ha kiemelkedsz, hogy pihentesd a hátsód, csak rosszabb, megállás után újra felülni is. A legrosszabb a puha nyereg. Azt hittem én is, olyan kell nekem, de egy többnapos túra alatt, úgy szedtem ki, és dobtam a kukába, hogy csuda. Hozzá kell szokni.
Meg az sem mindegy, mennyi a súlyod, mekkora teher nehezedik arra a nyeregre.
A régi rugósüléses bicajok voltak a jók azok nagyon kényelmesek de a rugósüléses bicikli ma már luxusnak számit
Most is lehet kapni Cruisereket ilyen rugós-párnázott üléssel csak épp annyiért már használt autót veszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!