Hány órát vettetek a sikeres vizsga előtt vezetésből úgy, hogy előtte soha nem próbáltátok? Tényleg megtanultatok vezetni, vagy mázli volt?
Én július 14.én vizsgázok.Nekem 0-ról vizsgáig kB 50óra lesz.Sajnos a covid miatt kiesett 2hónap így több lett.
Az átlag olyan 40-50óra lehet szerintem.
Megtanulni?Én úgy fogalmaznék megtanítanak egy szintre ami vizsgára elegendő,hogy sikeresen lerakd.De te hogy azt kitudd jelenteni hogy "megtanultál"ahozz sokkal több idő kell és km,találkozz több féle szituációval stb.
Nekem erről ez a véleményem.
Teljesen nulláról kezdtem, eddig 20 órát vezettem, kezdek kicsit belejönni(=nem megy olyan nagyon rosszul,de a jótól még nagyon messze van), én olyan 50-60 órát becsülök, akkor már talán el merek menni vizsgázni.
Az oktatóm nekem is azt mondta, egy elfogadható szintre megtanítanak, amivel nem veszélyeztetsz másokat meg magad se, de a rutin, magabiztos, jó vezetés az ennél sokkal több időt igényel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!