Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Tavaly ősz óta van jogsim, kb...

Tavaly ősz óta van jogsim, kb 5000 km-t vezettem eddig és néha még bénázok. Más is így volt ezzel, vagy nem nekem való a vezetés?

Figyelt kérdés
Még előfordul, hogy lefulladok, egyszer körforgalomban nem adtam elsőbbséget, és egyszer majdnem nem adtam meg az elsőbbséget egy kereszteződésben, eddig ezek voltak a nagyobb hibáim. Vezettem már hóban, szakadó esőben éjjel, ködben stb, de például autópályán még nem. Alapvetően úgy érzem jól megy, de néha lassan döntök és akkor követek el olyan hibákat amiket fentebb írtam, és ilyenkor egy kicsit elmegy a kedvem az egésztől mert úgy érzem jobban kéne mennie. Ti is így voltatok a vezetéssel eleinte?
2020. jún. 29. 21:22
 1/3 anonim ***** válasza:
30%

Ugyanott tartunk kb.

Nekem is november óta van jogsi, azóta 6000 km.

Elsőbbségadást még nem néztem be, erre különösen figyelek. Buszokat is kiengedem a megállókból, meg is köszönik.

Lefulladás egyre ritkábban fordul elő, de megesik.

Nemrég majdnem volt egy ráfutásos balesetem: 90-es szakaszon, emelkedőn felfelé kb. 70-el váltottam sávot, nem számítottam rá hogy feltorlódott a sor. Szerencsére zsír új féktárcsák és gumik vannak az autón, az mentett meg.

2020. jún. 29. 21:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Hat nem tudom.. nekem a jogsim kb 1 eve van meg de aktivan 2-3 honapja vezetek. 1 hetbe 2x fulladtam le alapbol gyenge a motorja tehat jocskan gaz adassal kell inditani :D vezettem autopalyan, Bpn belvarosba nekem nincs bajom neha keresztezodeseknel szoktam kicsit huzni (mert nem tud hirtelen gyorsulni az auto) mondjuk ha lenne jobb lehet menne az is. Nekem megy Budapesten belvarosba.. 23/F
2020. aug. 16. 00:59
 3/3 anonim ***** válasza:
2# vagyok eddig kb 3-4 ezer km vezettem le azt elfelejtettem oda irni
2020. aug. 16. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!