Shell V-Power 95 benzin használható-e fűkaszába (1:40 - es keverékben)....nem sül -e bele a motorba az etanol?
Figyelt kérdés
Igazából azt se tudom, hogy ebben a benzinben van-e etanol(?)....ill., hogy amiben van, az használható-e motoros fűkaszába....mert 1 ismerős azt mondta, hogy belesül az etanol...2020. jún. 25. 22:37
1/4 anonim válasza:
Dehogy sül bele, télire ne hagyd benne, mielőtt elrakod a gépet járasd át 100-assal aztán ennyi.
2/4 anonim válasza:
Belesül. Anyám borogass. Persze. Tegyél bele csirkemellet kockázva, só bors és kész a vacsi. Belesül az is.
Ezek a fűkaszák szinte bármin elmennek, ami éghető és folyékony.
3/4 anonim válasza:
A francot sül bele, azért mondták, hogy nem ajánlott az E10 a fűkaszába, mert ha leteszed egy fél évre a kaszát, és nem használod, akkor belerohad az etanol. De még ez sem igaz, én ősszel E10-el letettem a kaszát, április végén berántottam, mintha mi sem történt volna, és megy.
4/4 anonim válasza:
Amíg csapatod addig mehet a 95, téli tárolásnál öntsd fel 100as benzinnel és done.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!